2777
2789
عنوان

رفیق های کثافت شوهرم از ..... میگن

649 بازدید | 24 پست

یهو یادم اومد اعصابم خورد شد تعریف میکرد ک دوستاش از رابطه زن یا دوس دخترشون یا زنای خراب پیش هم تعریف میکنند من گفتم چقدر بی غیرت و آشغالن ک نمیدونن همه آدمای تو اون جمع کلا زنشو تو ذهنش تصور کردن خاک تو سر بی غیرت اش شوهرمم گفت اره خوب نیست نباید بگن و فلان از این ناراحتم ک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافه اش ی طوری شد با لحن اش اولش با خنده میگفت بعد ک من اینو گفتم کلا یجوری شد بخدا نمیدونم این مغز ...

اه این مردا فقط ادمو حرص میدن با کاراشون🔪

خدایا مراقب آدمهای خوب زندگیم باش...

یادمه عقد ک کرده بودیم سنم کم بود گفت دوستم من و برده لباس زیر فروشی واسش این سایز بگیر سن بلوغ و فلان بخدا اینقدر بدم اومد الان دلم میخواد بکشمش کاراش ک یادم میاد حالت جنون بهم دست میده ی مرد چطور میتونه اینقدر بی غیرت باشه

شاید تو دوران مجردیشون مردا از رابطه های ناجورشون با دوس دختر و زنای بدکاره بگن ولی وقتی متاهل شن فک نکنم دیگه حتی خاطرات مجردی و کثافت کاری های اون دورانشونم بگن چون زن دارن و میترسن دوستاشون فک کنن در مورد زنش میگه

بالاخره یه ذره غیرت رو دارن

شاید تو دوران مجردیشون مردا از رابطه های ناجورشون با دوس دختر و زنای بدکاره بگن ولی وقتی متاهل شن فک ...

این آشغال چرا باید دوستشو ببره لباس زیر فروشی ک نظر بده خاک تو سرش کنند 

اره شوهرمنم میگه دوستاش میگن زنشون اینجوره اونجوره. میگم نکنه توهم میری میگی خیلی کارزشتیه ولی انگار برا شوخی میگن. نمیدونم چرا خوشم نمیاد . شوهرم حساسه تعریف نمیکنه .تعجب کردم که دوستاش چطور میتونن تعریف کنن واااای

این آشغال چرا باید دوستشو ببره لباس زیر فروشی ک نظر بده خاک تو سرش کنند 

چرا زنه رو نمیبره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اره شوهرمنم میگه دوستاش میگن زنشون اینجوره اونجوره. میگم نکنه توهم میری میگی خیلی کارزشتیه ولی انگار ...

شوهر من احتمال صد در صد میدم خودشم ی زری زده مرتیکه اشغال اخه چقدر این ذهنش و مغزش کثیف