2777
2789
عنوان

رفیق های کثافت شوهرم از ..... میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 24 پست
چرا زنه رو نمیبره

باید من و میبرد ن رفیقش ک میگه من ندیدم از رو لباس مشخص نبود گفتم دوستم تجربه داره دیده بهتر میدونه دیو.ث ی جو غیرت نداره همه چی اش خلاصه شده رابطه.جن.سی لعنت بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شوهرمنم میگه دوستاش میگن زنشون اینجوره اونجوره. میگم نکنه توهم میری میگی خیلی کارزشتیه ولی انگار ...

پشتم عرق سرد کرد

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
باید من و میبرد ن رفیقش ک میگه من ندیدم از رو لباس مشخص نبود گفتم دوستم تجربه داره دیده بهتر میدونه ...

ینی شوهر تو دوستاشو برده برات لباس بخرن؟

میترسم بلا ملایی سرت بیارن خواهر

مواظب خودت باش خیلی زیاد

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
ینی شوهر تو دوستاشو برده  برات لباس بخرن؟ میترسم بلا ملایی سرت بیارن خواهر مواظب خودت باش خیل ...

اره همکارش ک ب قول خودش مسن با هم دوستن این هر چی ک بشه میگه طرف پیر تجربه داره حالا دیگه الله اعلم معلوم نیست چیا گفتن کاشکی سردمزاج بود تو رابطه کلا خواجه بود