2777
2789
عنوان

تازه عروسی کردم حق با منه یا مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با خودته هر ۹ روز یکبار برید خونشون

😐😐 بفکر مادر بیچاره اش هم باش  اگه در آینده بچه های ما اینطوری رفتار کنن ماها دلتنگشون نمیشیم ؟

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

هر چی اکبرآقا بگه?

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
دیروز اونجا بودم اتفاقا ولی زنگ زده شب بیا

درکش کن عزیزم  واسه اش سخته حتما  مامان من تا یه هفته گریه میکرد من ازش جدا شدم  کم کم عادت میکنه بهش زمان بده   وقتی زنگ زد بگو مامان جان من امروز اونجا بودم الان خیلی خسته ام حتما زود به زود بهت سر میزنم 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
بابا اولا همه دخترا زود زود میرن‌خونه مامان بابا بعدا یواش یواش کم‌میشه

وااای من انقد میرفتیم که نگو الان با دوتا بچه وقتی میرم انکار فحش میدم بهشون  

انقدم خسته میشم دوست دارم برم ولی خب نمیشه🥺