2777
2789
عنوان

تازه عروسی کردم حق با منه یا مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 36 پست
وای نکن که بعد پشیمون میشی.تنها آدم مهم زندگیت شوهرته ولاغیر

یعنی شوهر میکنید یا زن میگیرید خانوادتون از اعتبار ساقط میشن؟؟؟

تاریخ  انقضاشون به پایان می‌رسه!!!

حامی همیشگی پدر و مادر آدمن

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐 بفکر مادر بیچاره اش هم باش  اگه در آینده بچه های ما اینطوری رفتار کنن ماها دلتنگشون نمیشیم ...

وااا

مگه گفتم نره

به نظرم معقوله چون خونه پدرومادر همسرش هم باید برن تقریبا هر ۴ روز باید برن دیگه 

زودتر از این که میشه هر روز هر روز مهمونی

وااا مگه گفتم نره به نظرم معقوله چون خونه پدرومادر همسرش هم باید برن تقریبا هر ۴ روز باید برن دیگه ...

الان تازه عروسی کرده مادرش دلتنگش میشه گناه داره  الان زود به زود بره بعد کم کم رابطه رو کمترش کنه 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

فاطییییییی جوووووونم😍😍😍عه عروسی کردی😐

خوشبخت بشی💚

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....