2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10465 بازدید | 381 پست
تو مملکت ما  هیچی سر جاش نیست طبق قانون جهیزیه با مرد هست بعد خانما با ی اب و تابی از خرید جهیز ...

وتازه انقدرم آب وتابش میدین!یعنی کلا جهیزیه و اون مایحتاج اولیه زندگیو  بااونچیزی که الان داره اتفاق میفته قابل مقایسه نیس....مامان بابای دختر تا۶ماه بعدازعروسی دخترشون  هی میدو ان کمبودای جهیزیه رومیخرن....مثلا چیچی....جاصابونی...خب جاصابونی نباشه....میگن عه جاصابونی نداشت...خب بگنننننن....ما خودمون دخترامونو دیت کم میگیریم وانجاها که باید بهش شان ومنزلت بدیم نمیدیم  بعدسرمهریه یجوری حرف میزنیم انگار مثلا قیمت دخترما ۱۰۰تاسکه نیس ۱۰۰۰تا سکه ست!

خب این رو نباید به همه زنا نسبت بدیم حالا اون خانم اینجوری کردن ولی خوتون تو همین نی نی سایت هرروز م ...

بله کاملا درسنه ولی حرفم این بود همچین زنایی هستن که شوهر خودم من با دیدنش جرات نمیکنه یه خودکار به اسم من بکنه که مبادا روری منم همچین کاذی باهاش بکنم کلا داداشم اینه عبرت شده تو فامیل واشنا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه منم همینومیگم...میگم ماهم حق طلاق بگیریم....ولی حق طلاق بگیریم دیگه مهریه بی معنامیشه...چون ...

واقعا درسته همه زنها بساز و زندگی کن نیستن اینکه هم مهریه هم حق طلاق این قضیه ممکنه بشه یه منبع درآمد برای خیلی از زنهایی که اصلا قصدی برای زندگی کردن ندارن

ولی خانومی که بعد ۲۰ سال سختی دوتا بچه هم اورده من خودم این مورد رو دیدم به علت خیانت شوهرش خواسته طلاق بگیره حالا کارش به جایی رسیده که بعد ۲۰ سال بچه هارو مرده ازش گرفته خانم هم خونه باباشه سالی دوتا سکه میگیره و شوهرش از سر لج گفته اصلا طلاقت نمیدم تا اخر عمرت زن من می مونی نمی تونی شوهر کنی  الانم با ۴۰ سال سن هیچ پشتوانه مالی نداره و خونه باباشه این اوج بدبختی یه زنه 

در صورتی که می تونست حق طلاق داشته باشه و راحت جدا بشه بخاطر خیانت همسرش و اینکه هر چی که تو این ۲۰ سال به دست اوردن دادگاه تقسیم کنه بینشون 

واقعا دومی عقلانی تر نیستش ؟

لالوناازتوانتظارنداشتم اینجوری حرف بزنی من الان درموردچیزی دارم حرف میزنم که کنترلش دست منوشم ...

من وشما چه ضمانت اجرایی دستمونه اخه یه نگاه به همینجا بکن ببین چند درصد خانما دارن میسوزن ومیسازن چون هیچ پشتوانه ای ندارن مجبورن خیانتو تحمل کنن کتک رو تحمل کنن هزار جور حقارتو به جون بخرن به خدا دلم میگیره میبینم هم جنسام حداقلهای ممکنم ندارن ،والا خود خانمام قبول ندارن سزاوار حقوق برابرن اگه تمام قوانین درست بود اگه زنی که کتک میخورد. تخریب روحی میشد یا ،،،،میتوانست خودشو نجات بده از نظر منم مهریه پول زور بود اما یه نگاه بکنن ببین چه به سر زنان ما اومده مهریه هیجی نیست باور کن فقط اهرم فشاره یه اهرم شیشه ای 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
خب گلم اینا همش به طرف مقابلم بستگی داره که چقدر با درک و شعور باشه اصلا اهمیت این کارا رو بدونه یا ...

بله کلا درک طرف مقابل خیلی مهمه

ولی من الان درمورد این موضوع کلی حرف میزنم

که انتظار حق طلاق بامهریه  یه چیزمتناقضه...خب طرف مگه مغزخرخورده بیادحق طلاق بده مثلا ۲دونگ خونه م تومهریه طرف بندازه!اونم وقتی هنوز باطرف نرفته زیر یه سقف ونمیدونه طرف چیکاره ست

بجای اینکارا بیان شرایطی بذارن که واقعا قابل اجراباشه...مثلا ما حق طلاق میخوایم برادخترمون واینکه هرچی ازاین به بعد توزندگی مشترک بدست میاد اگه به هردلیلی بهم خورد برای دخترمون...اینودیگه کسی نمیتونه چیزی بگه

وتازه انقدرم آب وتابش میدین!یعنی کلا جهیزیه و اون مایحتاج اولیه زندگیو  بااونچیزی که الان داره ...

مشکل گفتم از فرهنگ ماهست... اشتباه جا افتاده... به دخترامون یاد دادیم اول شوهر کنید بعد یادشون دادیم مرد حقه و جهیزیه باید بدی بعد یاد دادیم که مهریه پشتیبانت یکی نیست بگه تو که دنبال حقتی خوب اول حق جهیزیه که با داماد رو بگیر  بعد به بقیشم میرسیم

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
من وشما چه ضمانت اجرایی دستمونه اخه یه نگاه به همینجا بکن ببین چند درصد خانما دارن میسوزن ومیسا ...

خب منم دقیقااااهمینومیگم

مهریه تواین مملکت هییییییچ صمانت اجرایی نداره

والاحرف منم همینه

میگم بیاید براحقی بجنگید وزبونتو بازکنید و حرفشوپیش بکشید که فردا روزی که به هردلیل مشکلی پیش اومد بتونید یکاری بکنید

حالاشمابیا بگو ۱۰۰۰تاسکه و ۶دونگ خونه....خب کسی بهمون میده!

من میگم حالاکه دستمون ازقوانین مزخرف ایناکوتاهه خودمون پشت وپهلوی کارمونو محکم ببندیم

واقعا درسته همه زنها بساز و زندگی کن نیستن اینکه هم مهریه هم حق طلاق این قضیه ممکنه بشه یه منبع درآم ...

آفرین

الان حق طلاق بیشتر بکارش میومد یا مهریه!

حق طلاقوبگیریم و تبصره های لازمم بهش اضافه کنیم...اگه اونموقع که داریم عقدنامه رو امصامیکنیم کنارحق طلاق نصف شدن اموال بعدازازدواجو اضافه کنیم براهمچین مواردی مثل مثال شما  این مشکلات پیش نمیاد...مرده راحت نمیگفت طلاقت نمیدم...چون زنش حق طلاق داشت....نصف اموالم که میخواست ونمیخواست مال زنش میشد چون ۲۰سال بااون مرد زندگی کرده

خب منم دقیقااااهمینومیگم مهریه تواین مملکت هییییییچ صمانت اجرایی نداره والاحرف منم همینه میگم بیا ...

نمونه واضح چیزی که منو مطمین کرد مهریه ام حق زنه فوت یکی از بستگانمون بود یه خانم جوان با سه تا بچه و پدرومادر اقای فوت شده و صد البته بچه ها از مادرشون که تو ساخت خونه ام سهمیم بود بیشتر ارث بردن نهایتا چون مهریه ای هم درکار نبود ، فقط خانم خونه موند با اموالی که حق دست زدنم بهشون رو نداشت و سه تا بچه که با سختی بزرگشون کرد 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
خونه باید با مرد باشه طلا میخواهم خروج  از کشورمیخواهم نفقه میخواهم آزادی غربی و مهریه اسل ...

کاش ما زنها به یه اتحاد میرسیدیم و خواسته های عقلانی تری رو رو مطرح میکردیم که شاااااااااااااید یه روزی حداقل دختر بچه های ما به حقوق انسانی خودشون برسن 

چیزی از حقوق برابر میدونی اصلا  حق طلاق چیزیه که باید به عنوان یه انسان بالغ همه زنا داشتن تا ...

ببین کاری به احساست ندارم

من نمیدونم چرا شماهاانقددددر از مرد بودن کاربرای اینجاواهمه دارید!خب مثلا مردباشم ..چه اتفاقی میفته!

من دقیقا همون دوجنله اخرحرف شمارودارم مداااام تکرارمیکنم ولی فکرکنم کلا پستای منونمیخونید!

میگم چیزیو توعقدنامه امضاکنیدکه‌پشتوانه اجرایی داشته باشه....نه چیزی که یه عمره میگن کی داده کی گرفته!

ایناچیزاییکه که مامیتونیم توعقدنامه کم وزیادکنیم ودست خودمونه...تااونجایی که البته یادمه