2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10465 بازدید | 381 پست
ی سر تو تاپیکا ی روزانه بزن  شوهرم اجازه نمیده برم بیرون حتی سر کوچه  شوهرم اجازه نمیده ...

خب چرازیربارهمچین چیزایی میریم؟

اون خانمی که میگه شوهرماجازه نمیده  اگه اگاه بود اگه پدرمادرش آگاه بودن  نباید براش اینوحقوقو درنطرمیگرفتن؟

نباید میگفتن مامهریه برادخترمون نمیخوایم عوضش حقوق طبیعی یه انسااااااانو برادخترمون میخوایم

که راحت بتونه باعقلخودش جدابشه    کارکنه   سفربره   و....

خیلی جالبید

ازتوسری خور بودن لذت میبرید ودلتون خوشه به مهریه ایکه هزارویک راه فرار داره

برعکسش رو هم فرض کن  مرده همه چیو بفروشه و با دوس دخترش فرار کنه فردا صبحش بیان در بزنن بیا ا ...

پس باید یه قانون برابر بزارن نه اینکه فقط بگن حق طلاق با زن باید باشه. باز زن حداقل یه مهریه رو داره،مردی که این اتفاق براش بیوفته چی؟؟ 

پسردایی مامانم،زنش 5 میلیارد مهریه گرفت، خونه رو از قبل زده بود به نام خودش، حق طلاقم گرفته بود، ماشین مرده رو هم گرفت،مرده با 45 سال سن از صفر شروع کرد الان. 

من نمیگم حق با مرداعه، اصلااااا، فقط میگم باید یه قانونی باشه که مساوی باشه... نه از این ور بوم بیوفتن نه از اون ور بوم.. که تو مملکت ما همه چی به نفع مرداعه متاسفانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه ک عندالمطالبه است و هر لحظه می‌تونه درخواست کنه و حق قانونی زن 

و اما حق طلاق برای خودم میگم من پدرم شرط ازدواجم این بود ک حق طلاق بگیره و خب شوهرم قبول کرد چون آدم ها همیشه توی ی شرایط و حال نیستند من تک فرزند بودم و پدرم گفت اگر ی روزی ما نبودیم دختر من تک و تنهاست و شرایطش جوری شد ک دیگ قادر ب ادامه زندگی با تو نبود ن خواهری داره ک دلسوزش باشه و نه برادری ک پشتش خودش تنهایی باید با یکی یا دوتا بچه توی دادگاه بره و بیاد تا تازه تو طلاقش بدی بعد هم تو بگی نمی‌دم یا بگی نهایت مهریه ات ببخش تا بدم دخترم با بچه چیکار کنه الان من دوتا بچه زیر هفت سال دارم و اگر خدایی نکرده بخوام طلاق بگیرم تا هفت سالگی پیش من باید باشند من اگ مهریه ام نگیرم چطور این دوتا را بزرگ کنم  بلاخره یه کمکی برای بچه هام هست یا نه؟بخوام برم سر کار این دوتا را پیش می بزارم کی نگه میداره و من زنم مطمینا کار کردن  و شرایط کاری و جوی برای ی مرد امن تره تا منه زن ک تازه اگر مهریه نگیرم یا حق طلاق نداشتم چقدر با بچه هام توی دادگاه برم و بیام تا بتونم تازه طلاق بگیرم 

خب چرازیربارهمچین چیزایی میریم؟ اون خانمی که میگه شوهرماجازه نمیده  اگه اگاه بود اگه پدرمادرش ...

قربونت برم اخه چرا فک میکنی ما تو کشور خاصی زندگی میکنیم😂

انگار از فضا اومدی 

ی سر به کل تاپیکا پزن متوجه میشی 

خیلیا خانواده پشتش نیس خانواده حمایت نمیکنه نه عاطفی نه مالی از همون مجردی 

این چیزی که میگی عجیبه همه مثل هم نیستن 

ایران هنوز به اون سطح فرهنگ نرسیده بزار برسه خانوما خودش مهریه نمیگیرن چون خق و حقوق دارن 

حق طلاق مردسرجاشه...ازبین نمیره

من الان این حرفو بزنم همه گارد میگیرن،خانوما اگه حق طلاق باهاشون باشه انقد احساساتی تصمیم میگیرن طلاق از اینی که هست خیلیییی بیشتر میشه،به نظرم حق طلاق باید دو طرفه باشه، مهریه هم با تعداد مناسب، نه اینکه با 500 تا سکه حق طلاقم با زن باشه.. 

البته اینو فقط کسایی که برادر دارن درک میکنن به نظرم... 

خیلی از مردا هم همین کار رو میکنن چرا فقط خانمها رو میبینید؟ زن داره ،میره یه زن دیگه میگیره یا میر ...

دقیقا منم همینو میگم باید دو طرفه باشه،بعضیا هم 500 مهریه میخوان، هم حق طلاق میخوان هم حق اولاد... خو معلومه مردا قبول نمیکنن، شما باشی قبول میکنی؟؟؟ 

حق طلاق حق طبیعیه زنه ک تو ایران حقشو گرفتن پس ندونستع طلبکار نشو

شما برادر داری؟؟؟ 

ینی هم حق طلاق هم 500 تا مهریه؟؟؟هم طرف با دوس پسرش بره عشق و حال؟؟؟ اگه موافقی با این که من حرفی ندارم شمام دیگه ریپلای نکن با این طرز تفکرت زندگی کن... 

حق طلاق باعث برابری حق شما و همسرت میشه، نیازی نیست وقتی به مشکل خوردی و حس کردی دیگه نمیتونه ادامه بدی کلی دردسر بکشی و دنبال شوهر بیوفتی آخرشم با کلی دوندگی و اعصاب خوردی با دادن کلی باج خلاص شی

تازه اونم باید خیلی پیگیر باشی وگرنه صرفا با نوشته شدن توی عقدنامه حق طلاق به شما تعلق نمیگیره و قابلیت استفاده قانونی نداره

مهریه هم توی این زمانه واقعا تنها اهرم فشاره، یک در هزار مردایی پیدا میشن که بدون داشتن مهریه شعور کافی داشته باشن و حقی از اموالشون برای خانومشون در نظر بگیرن، با فوت همسر، تنها یک هشتم اموال به زن تعلق میگیره حتی اگر پدرش درومده باشه و با کلی قناعت خونه یا چیزای دیگه خریده باشن

موقع جدا شدن هم به وفور دیدیم که فقط مهریه تونسته جون زن رو از یه زندگی نکبت بار خلاص کنه

شمانسخه کلی پیچیدی منم مثال زدم که همه اینطورنیستن خداروشکر

متوجه منظور شما هستم 

ببین ما هم ادم خوب داریم هم بد 

طرز فکر همه خانواده ها یکی نیس من ی دوس دارم روستاهای اطراف زاهدان مردا چند همسرین و براشون عادیه 

یا دوست کرد دارم اطراف ارومیه  چیزی به اسم بچه رو بدیم خانوم بزرگ کنه نداریم یا ازدواج با زنه مطلقه  ندارن 

شما تاپیک زدی فقط رو حساب خانواده خوب و همسر خوب خودت 

خداروشکر عزیزم خوشبخت تر باشی 

ولی اخبار گوش بده هنوز خیلی فرهنگ ایران پایینه 

پدر بچه شو میکشه بخاطر دوس پسر بعد چند سال کوتاه ازاد میشه 

مادر جدا میشه بچه نگه میداره ازدواج میکنه شوهر معتاد سابق میاد اسید میپاشه روش 

زنه هر روز کتک میخوره نه قانون پشتشه نه هیچی

ما زنا تو ایران حق و حقوقی نداریم قربونت برم 

ی مهریه که پدرمون در میاد که بگیریم بگیم منطقی نیس؟

خوبه خودت هم زنی چخبرته  خارج حق طلاق برا زن هم هست زنا اینجوری میکنن این همع حق مرد دادن همش ...

من زنم ولی وجدان که دارم!!! 

اگه میگی خیلی از مردا پررو شدن.. خیلی از زنا هم پررو شدن، شما تو نی نی سایت میبینی که نصف تاپیکا دروغه،(اینجا اگه مردی به زنش خیانت کنه فحش بارونش میکنن میگن طلاق بگیر، ولی زنه بگه من خیانت کردم بهش میگن برو توبه کن اشکالی نداره... ) من تو جامعه دارم میبینم، از نزدیک دارم میبینم، طرف حق طلاق داره مهریه انچنانی داره، منتظره مرده خونه و ماشین بزنه به اسمش تا با دوس پسرش بره عشق و حال،کجای کاری شما؟؟؟؟ 

من الان این حرفو بزنم همه گارد میگیرن،خانوما اگه حق طلاق باهاشون باشه انقد احساساتی تصمیم میگیرن طلا ...

خب معلومه که دوطرفه ست

وقتی میگیم حق طلاق بایدبه زن داده بشه نه اینکه از مرد بگیرید بدید به زن...اینکه باقبلی فرقی نمیکنه😂...یعنی مرد بعنوان یهانسان میتونه براطلاق تصمیم بگیره...زن هم بعنوان یه انسان بایدبتونه براادامه زندگیش تصمیم بگیره

الان من اگه برادخترم حق طلاق بگیرم کسی نمیاد حق طلاق طرفو بگیره بده دخترمن...برادخترمنم حق طلاق درنظرمیگیره

لطفا ازاین تعابیرکه زن احساساتیه و...استفاده نکنید...زن خیلی باقدرت وحتی عاقلتراز مرده واین حرف شما همون حرفاییه که یه عمره ماروباهاشتوجیه میکنن ودرنهایت بهمون القامیکنن زن عقلش نصف مرده

نه اینطورنیس...حتیییییی اگه یه درصدحرف شمادرست باشه وزن ازروی احساس بخواد ازحق طلاقش استفاده کنه  بازهم حق داره

من کلا زندگی که با اجبار وازسربیچارگی ودرماندگی بخوادادامه پیداکنه روقبول ندارم...اگه زن یامردی راضی به ادامه زندگی نیس پابندمهریه واینجورمسائل نشه وزودتر بره خیییییلی بهتره  تااینکه ازترس مثلا ندادن مهریه زوری بمونه

حق طلاق باعث برابری حق شما و همسرت میشه، نیازی نیست وقتی به مشکل خوردی و حس کردی دیگه نمیتونه ادامه ...

میودونستین همین حق طلاق ی چیز فرمالیته س؟

و اگه روز طلاق همسر بیاد بگه طلاق نمیدم 

میتونه طلاق نده؟

یا همین حضانت بچه حضانتم بگیری بعد چند وقت بیاد میتونه پس بگیره؟

عزیزم چرا منطقی نیس؟ شما پا به پای همسرت تو زندگی تلاش میکنی سرکار میری میای خسته شوهرت لم میده جلو ...

زني كه بيرون كار ميكنه و حقوقش رو مياره تو زندگي مشترك،ديگه قرار نيست كار خونه رو تنهايي انجام بده و بايد كار خونه رو باهم تقسيم كنن و قانون هم در اين خصوص كاملا از زن حمايت ميكنه و اين توافقي هست كه بايد خود زن و شوهر انجام بدن و ربطي به بودن يا نبودن مهريه نداره،در صورت خيانت هم اگه برابر ازدواج كرده باشن و تنصيف اموال گرفته باشن،هرچي كه باهم بدست اوردن رو نصف ميكنن و هركي ميره سراغ زندگي خودش،و حق طلاق و مهريه دركنار هم توجيه اي براي اين موضوع نيست و شما بايد به برعكسش هم فكر كني،مثلا تصور كن برادرت با يه خانومي ازدواج كرده و بعد از ازدواج اون خانوم به برادرت خيانت كنه،اونوقت تكليف برادرت چيه؟ هم خيانت ميبينه،هم خانومه هر وقت دلش خواست ميره به راحتي طلاق ميگيره و اموال برادرت رو هم با مهريه ازش ميگيره و تشريف ميبره پيش دوست پسر جديدش و برادرت هم هيچ كاري ازش ساخته نيست،يكطرفه نبايد نگاه كنيم و سمت ديگه موضوع رو هم بايد درنظر بگيريم چون هميشه كه مشكل و خيانت از طرف آقا نيست

خوشبختي يعني بودن كنار كسايي كه عاشقانه دوستشون داري❤️