2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10465 بازدید | 381 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم باید در نظر بگیرین که همه زنا صلاحیت حق طلاق داشتنو ندارن، چون تا تقی به توقی میخوره شوهره بگه بالا چشمت ابروعه با حق طلاق و مهریه شوهره رو تهدید میکنن. 

یه آدمیو میشناسم،شوهره همه کاریو براش میکنه،ولی اگه یه بار جواب زنگشو دیر بده یا یکم با صدای بلند باهاش حرف بزنه،هر دفعه میگه مهریمو میزارم اجرا طلاقمو ازت میگیرم پدرتو در میارم، در صورتی که من میدونم خودش با یه پسر 13سال کوچیک تر از خودش رفیقه،اخرشم میخواد طلاق بگیره، میگفت منتظرم خونه و ویلای شوهرمو بزنم به نامم فرداش طلاق بگیرم. 

این ادما حق با طلاق داشتنشون فقط زبونشون دراز میشه

شما چرا فقط مشکلت مهریه است کجای قانون زنا برابر هستن؟مگه از ارث سهم برابر میرسه به زن؟چرا اونجا کسی ...

اصلا چرا باید مهریه بگیریم چرا بایدقوانین اینجوری باشه چرا خیلی حقوق از ما سلب شد که حالا مجبور به گرفتن مهریه بشیم اونم به خاطر حقوق سلب شدمون

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 
شما چرا فقط مشکلت مهریه است کجای قانون زنا برابر هستن؟مگه از ارث سهم برابر میرسه به زن؟چرا اونجا کسی ...

واقعیتش اینه که هم حانواده مادرم هم خانواده پدرم  طبق وصیتشون سهم ارث دخترپسرشون برابرشد...مادرمن بابقیه برادرا سهم ارث یکسان بردن

ومن چون همچین مسائلیو اطرافم دیدم فکر میکنم با حرف وامصاونوشته و امضاوثبت محضری میتونیم خیلی حق وحقوقو براخودمون حفظ کنیم

حق طلاق به عنوان حقوق برابر هست وحق هر انسانی هست کسی که واقعا مفهوم این حق رو ندونه پس شان انسانی خ ...

ازدواج اسلامی با حقوق جهانی ! نه؟هم از توبره هم از آخور.

حق تصنیف یعنی اموال و بدهی های زن و مرد موقع طلاق به صورت مساوی نصف میشه.

نه فقط اموال مرد.

زن هم اگر دارایی داشته باشه باید نصف کنه با همسرش

یعنی اگر مرد مالی نداشته باشه اما بدهی هم داشته باشه بعد از جدایی نصف بدهی رو همسرش باید پرداخت کنه باسواد جون.

تازه اگر با هم به توافق برسن طبق این قانون جدا بشن.

Having fun while stuck in life

به نظرم خیلی از قوانین کشورمون اشتباهه اومدن خیلی از حقوق های زنا رو حذف کردن به جاش مهریه در نظر گرفتن برا زن که اونم یه سری مشکلاتی به بار میاره برا مرد(منظورم مردهای بیگناه هستن که واقعا با همسرشون خوب بودند) یا زیاد به نفع زن نیست

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 
آخه پستی که درمورد مرد بودن من بود ریپلای کردی فکرکردم درادامه تاییدحرف اون داری اینومیگی😂 ولش کن ...

نه این خیلی وحشیه

تاپیک زده بود مادرشوهرم منو زده و فرشامو برده و بعد با یه کاربری دیگه اومده بود می‌گفت خوب کرده.

الآنم اینجا می‌خواست شما رو  مرد جلوه بده.

اصلا چرا باید مهریه بگیریم چرا بایدقوانین اینجوری باشه چرا خیلی حقوق از ما سلب شد که حالا مجبور به گ ...

یه پست عاااالی....مرسیییی

ما میگیم‌مهریه چون میخوایم در ازای حقوقی که زیرباررفتیم  حالاجبران کنیم  و بگیم درازای اونا مهریه بدین

آقا مامهریه نمیخوایم

حق وحقوق طبیعیمونومیخوایم

من میگم زیرباراونا نریم مهریه م نگیریم

خب خیلی بهتره که

یعنی ازاول میشینیم بگیم

طلا نمیخوایم

عروسی با هزینه مشترک

جهیزیه باهزینه مشترک

حق طلاق وحضانت وسفروکار  برای هردوطرف

وحق تنصیف کامل اموال با سفت کردن همه جزییاتش   بعدازازدواج

مهریه م بخوره توفرق سر پسرتون مثلا

نه که بشینیم هنه حق وحقوقوازمون بگیرن  بعدم بگیم  پس حالامهریه بدین که جبران بشه

پس باید چیکار کرد؟؟

من کاری ندارم که حق طلاق با کی باشه، چون نظر ما تو این جامعه مهم نیست اصلا،ولی یه آدمایی مث اون خانومی که تعریف کردم،به نظر شما صلاحیت حق طلاق داشتن داره؟؟ 

ینی فرض کن همچین ادمی خدایی نکرده بیاد تو خانوادتون،فقط هدفش اینه که خونه و ویلای شوهرشو مهریه رو بگیره بره.

ببین این ادمی که من میگم نه شاغله نه هیچی، ینی آشپزی که هر زن خونه داری حداقل روزی یه دوعده رو انجام میده این انجام نمیده،هر روز ناهار و شامش از بیرونه... 

واقعیتش اینه که هم حانواده مادرم هم خانواده پدرم  طبق وصیتشون سهم ارث دخترپسرشون برابرشد...مادر ...

خب مثلا دایی هات میتونستن بگن بابامون وصیت کرده برابر ارث ببریم ؟ باشه ! شخص فقط می‌تونه برا ثلث اموالش وصیت کنه،ثلث اموال رو مساوی تقسیم میکنیم،باقیش ما دو سهم خواهر ها یه سهم.

Having fun while stuck in life