2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10465 بازدید | 381 پست
اخه کدوم خانومی سوال پرسیدنی میگه خدا وکیلی😂😂😂 استارتر یا زنش ول کرده رفته یا دختری رو که میخواد ...

دوستان این کاربر تروله و هدفش تحقیر آدما و خانوماست. تو یکی از تاپیکای خودشم با دو تا کاربری اومده بود و به خانوما توهین می‌کرد. اگر می‌تونین گزارش بزنین و تعلیقش کنین. می‌تونین تاپیک مادرشوهرم فرشامو برد و من رو زد رو بخونین. یه هم‌چنین چیزی بود عنوانش.

بعد از اون تاپیک چون کاربری دیگه‌ش تعلیق شده بود صد بار تاپیک زده که کاربری دومش برگرده.

هر چی ازش دیدین گزارش بزنین. خوب نیست آدمایی که دنبال تحقیر بقیه‌ن انقد فرصت این کارو داشته باشن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودم میگم کاش   مهریه اونم مهریه سنگین رو از مردی میگرفتن که واقعا در حقش ظلم کرده حداق ...

اره اینم هست مثلا کاش مثل همین دادگاه هایی ک میزارن برا زندانیا ی رنج مشخص میکردن برا مهریه واسع هر مشکل مثلا کسی ک زنشو کتک زده و اینا دهنش سرویس کنن ولی مثلا اونایی ک توافق ندارن ن مقدار کمترتری بگن بدن ولی حتما ی مقدار مهریه داده بشه بهتره چون کار برای خانم ها ب سختی گیر میاد و تو این جامعه ب خانم مطلقه با دید بدی نیگا میکنن و این خانمم حق داره ب خرجای زندگیش برسه حداقل تا وقتی بتونه ی شغل خوب پیدا کنه مرد مقدار مشخصی هر ماه ب زن بده ولی اینایی ک زن رو مورد آزار و اذیت قرار دادن حتما باید پوستشون کنده ش ب غلط کردم بیفتن

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
اره اینم هست مثلا کاش مثل همین دادگاه هایی ک میزارن برا زندانیا ی رنج مشخص میکردن برا مهریه واسع هر ...

دقیقا ولی انگار هیچ تفاوتی بین مردهایی که قراره جداشن  نیست جفتشون یه جور محکوم میکنن

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 

چون حضانت بچه اجازه خروج از کشور انتخاب محل زندگی.اجازه درس خوندن دختر و.... با شوهرشه😶

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
واسه داداش خودشون باشه داستان فرق داره منم موافقم دم از حقوق برابر میزنن بعد اینقد کلاه برداری میکنن ...

اون مردی که تدبیر نداشته خودش از اول بدبخت وبیچاره بوده ،خنجر زیر گلوش نذاشته بودن که بیاد مهریه رو امضا کنه،خود کرده رو تدبیرنیست!!! می خواست از اول زیر بارش نره

دوستان این کاربر تروله و هدفش تحقیر آدما و خانوماست. تو یکی از تاپیکای خودشم با دو تا کاربری اومده ب ...

یاخدا...چطورمیتونی اینهمه اراجیف سرهم کنی....مادرشوهرمن فرشاموبرده کتکم زده😂😂😂😂اونموقع تاحالا مرد بودم  حالا شدم زن ومادرشوهرم فرشاموبرده کتک زده!

حداقل تاپیکه روبذار خودم ببینم😂😂😂😂مریضین بخدا

مرد بازم هزار و یک اختیار دیگه مثل ح ق حضانت فرزند رو داره

ولی چه مرد خوبی باشه چه بد به خاطر پرداخت نکردن مهریه که شاید از توانش خارج باشه میفته زندون خیلی از مرد ها بیگناه میفتن تو زندون به خاطر این که مهریه رو پرداخت نکردند اونم مردایی که با زنشون خوب رفتار کردن همیشه

اون مردی که تدبیر نداشته خودش از اول بدبخت وبیچاره بوده ،خنجر زیر گلوش نذاشته بودن که بیاد مهریه رو ...

خب همه زن ها مهریه میگیرن !شاید منظورت امضای مهریه سنگین هست

چون حضانت بچه اجازه خروج از کشور انتخاب محل زندگی.اجازه درس خوندن دختر و.... با شوهرشه😶

در مقابل این حقوقی که از زن سلب شده پس حقش مهریه بگیره ولی ای کاش این حقوق سلب نمیشدند

خب دیگه منم همینومیگم...میگم ماهم حق طلاق بگیریم....ولی حق طلاق بگیریم دیگه مهریه بی معنامیشه...چون ...

شما چرا فقط مشکلت مهریه است کجای قانون زنا برابر هستن؟مگه از ارث سهم برابر میرسه به زن؟چرا اونجا کسی اعتراض نمیکنه؟ در ثانی همون مهریه رو الان با هزار حیله مرد به زن نمیده یا بچه رو برمیداره و زن رو تهدید میکنه یا بچه یا مهریه یا اگه میخوایی طلاق بگیری مهریه رو ببخش یا اگر زن تونست مهریه رو بگیره هر چند ماه یدونه سکه میزارن کف دستش مثل گداها

این طلب مهریه گناه زن نیست که شده یک پتک هی میزنید تو سر خانمها قوانین از ریشه مشکل دارند.