2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10468 بازدید | 381 پست
من آماده م...البته براحرف منطقی که ازسرعقل باشه  نه ازسرشکم

عزیزم تو ایران قوانین بر علیه زن هست. در ظاهر موافق با زن و در عمل علیه زن. خوبه یه قدم تو دادگاهها بزنی و ببینی زنها چقدر بدبختن. اگه همسرت خوب باشه که خداروشکر ولی خدا اون روز رو نیاره که مرد بد نصیبت بشه. مثلا خیانتکار باشه یا ... که تو بخوای جدابشی و حق و حقوقت رو بگیری. اونجاست که میفهمی قانون حامی مرداست. حتی اگه همسرت فوت کنه شما یک هشتم اموالش بهت میرسه . پس بهتره حق طلاق رو داشته باشی تا نتونه بعنوان حربه درقبال مهریه ازت سوء استفاده کنه. یا مقابل حضانت بچت مهریه رو نده. در خارج از کشور زن و مرد هر چه در زمان ازدواجشون جمع کنن اگر بخوان جدابشن تقسیم میشه ولی تو ایران اینطور نیست و تصور کن تمام جونیتو پای یه نفر گذاشتی بعد به راحتی از زندگیش بندازتت بیرون

عزیزم چون نه حق ارثت از شوهرت درست حسابیه

ن شرط نصف شدن اموال

خاجی ها ک مهریه ندارن و حق طلاق هم دارن در عوض اموالشون نصف میشه،اوکی؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کنار همه اینا میدونستین مرد می‌تونه هم مهریه رو دور بزنه و هم از دختر پول هنگفت بگیره تا طلاق بده؟؟؟نمونش رو اطرافم دیدم پسره می‌گفت پدر دختره خونه به نامم بزنه تا دختر طلاق بدم 😐😐تازه قانونی هم هست اینکار 

خب شما میگی پسر چجوری جرئت کنه هم حق طلاق بده هم مهریه ذکر کنه ؟همون جورکه دختر ا طی سالیان سال  زیر بار همین ظلم رفتن و نه حق طلاق داشتن و نه حقوق برابر دیگه و تازه پسره حق داشت و البته داره که پول بگیره و طلاق بده🙃

پس كسي نبايد خارج از ايران ازدواج كنه چون تا ابد بدهكار همسرشه ممكنه مهريه نباشه اما بخش عمده اي از ...

خب نمیکنن عموما اکثر زندگیا بدون ازدواج رسمیه و ازدواجای رسمی عموما بعد از گذشت هفت هشت سال از زندگی و بچه و ایناست

البته بجز کسایی که مسیحی یا یهودی کاملا معتقدین یا مثل ماها مسلمونن

یعنی زنی که رفته تو یه خونه زحمت کشیده . تا اون شوهر خونه و ماشین .... بخره . (بیشتر زنا )اینکار میکنن. وقتی اقا دوست نداشت بگه برو بسلامت . ؟! نباید یه حقی این خانم داشته باشه .؟ حق لاق هم بخاطر حقوق برابر میگن 

مرسی که گفتی متوجه حرفم هستی چون هی دارم زورمیزنم منطورمو برسونم  ...دیگه احساس ناتوانی بهم دست ...

گلم‌ شرایط ضمن عقد تا توی دفترخونه تنظیم نشن ضمانت اجرایی ندارن

در ضمن حتی توی دفترخونه هم نمیتونی برای بیشتر از یک سوم اموال وصیت کنی

شرایطی که میگی هم با فرض تنظیم رسمی باز هم راه دررو دارن مگر اینکه به صورت قانون محکم دربیان

تو این شرایط فعلی، تا میتونی حقوق ضمن عقد بگیر و مهریه رو هم حذف نکن منتهی رقم توهمی درخواست نکن

با این وضعیت مهریه رو هم حذف کنیم که واویلا

مهریه رو بگیر، خدایی نکرده خواستی جدا شی اگر بهش اعتقاد نداری نگیر از طرف، منتهی بخاطر موضوع ارث حتما مهریه داشته باش

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

مهریه رو میدونی چرا باید بگیره دختر؟چون ی خری مث من ک تو ماه هشتم بارداری غذا اماده خونگی درست میکنه بدون سینک ظرفشویی..ینی هرروز باید یه پاتیل برنجو میبردم تا حیاط اونجا ابکش میکردم

دسته گل عروس درست کنه بفروشه

شکلات بسته بندی کنه برا قبرستونا

شیرینی خونگی بپزه....بعد موقع دعوا شوهرش یکی بزنه تو سرش بگه با همون مانتویی ک اومدی هری خونه بابات.اینحا خونه من و پسرمه ن توعه جن..

منم ی ملکی ازش گرفتم تا حالیش شه

حق طلاقم باید گرفت برا اینکه اگه اذیتت کرد ک مهرتو نگیری بگیری مهرم حلال جونم ازاد بتونی خیلی راحت طلاق بگیری با مهریه

برا برادرمم همینکارو میکنم...چون کشورم گند زده به زنا...واسه اینه هرکی دختر میاره میگن کاش پسر بود.چون تو جامعه ما برا اینکه بهت نونم بدن اول تو شلوارتو نگاه میکنن

من کجای حرفم گفتم چیزی نیس! گفتم اینکه من الان قبول کردم دوتابچه داشته باشم حس قربانی بودن بهم دست ...

اگه به قربانی بودن باشه همه ماها نوعی قربانیم دیگه!!!پدر یجور مادرم یجور!!عرض بنده این بود پدر مادر هردو برای بچه زحمت و سختی میکشن و منتها همه اختیارات بچه با پدره!و شما سعی براین دارین بگین خانم های الان با دوتا بچه آوردن که کاری نمیکنن قبلا طرف هشتا شکم میرزایید!!!خب اونجوری باشه مردا هم قبلا خرج هشت تا بچه میدادن الان که خرج دوتا بچه چیزی نیست!!!(ولی واقعیت اینه که الان هزینه ها بالا رفته و مشکلات بیشتر شده و...)پس اگه شرایط الان نسبت به گذشته سخت یا آسون شده برای هردوطرفه نه یک طرف 

چرابیربط! شمااگه پسر بودی جرات داشتی بادختری که هنوز نرفتی  زیر یه سقف   هم حق طلاق بدی ه ...

خب پسری که جرات نمیکنه اینکارو بکنه بره با یه دختر دیگه ازدواج کنه.دختری که حق طلاق نمی‌خواد،از اول هم باهاش طی کنه.

آدم با آدم و زندگی با زندگی فرق می‌کنه.

من ۱۲ ساله ازدواج کردم چهار پنج سال پیش حق طلاق گرفتم یعنی خودش بهم داد من حرفی نزدم.

مهریه هم که گفتم سکه نیست یه شاخه گله با یه سفر مشترک که اونم می‌تونه بره ادعا کنه سفر مشترک همون ماه عسل بود که رفتیم.

جرات هم کردم که با این مهریه بدون حق طلاق ازدواج کنم.

چرا ؟ چون زمانی که این آدم رو بعنوان همسر انتخاب کردم چشمام باز بود! می‌دیدم دارم میام تو خونه ی کی.

ایده ام هم این بود که اگر زندگی کردیم کردیم اگه نکردیم و خواستیم جدا شیم دیگه مهریه رو می‌خوام چکار به چه دردم میخوره خودم شاغلم 

من هیچوقت دم از فمینیست بودن نزدم و اتفاقا خیلیم بدم میاد از این اصطلاح چون بشدت مورد سو برداشت واقع شده و هرکس یه نفع خودش ازش برداشت می‌کنه 

ولی وقتی زندگیمو نگاه میکنم میبینم خیلی فمینیست وار تر از کسایی که ادعای فمینیست بودن دارن زندگی کردیم

Having fun while stuck in life

مهریه میتونه ی پشتوانه برا خانم مطلقه باشه از طرفی خیلی از خانم ها توسط همسر مورد آزار قرار میگیرن ولی چون حق طلاق ندارن نمیتونن کاری کنن 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
مهریه میتونه ی پشتوانه برا خانم مطلقه باشه از طرفی خیلی از خانم ها توسط همسر مورد آزار قرار میگیرن و ...

با خودم میگم کاش   مهریه اونم مهریه سنگین رو از مردی میگرفتن که واقعا در حقش ظلم کرده حداقل به عنوان مجازات طرف خیلی پسرای جوون به خاطر همین مهریه میفتن زندان یه جوریه که دیگه ازدواج کردن ریسک شده

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 

حق طلاق به عنوان حقوق برابر هست وحق هر انسانی هست کسی که واقعا مفهوم این حق رو ندونه پس شان انسانی خودش رو نمی دونه 

مهریه در قبال حق تنصیف فرهنگ غرب هست وچیز عجیبی نیست 

اونایی که فازروشنفکری الکی برنی دارن ومیگن مهریه بد هست!!! اتفاقا خیلی بی سواد وناآگاه به قوانین ازدواج در کل دنیا هستن