2777
2789
عنوان

تو عقد چه جمله ای عروس بگه قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 87 پست
چرا مردا برای احترام نمیگن با اجازه؟ احترام بحثش جداست سعی نکنید با عذاب وجدان دادن به بقیه صورت مسئ ...

چرا مردا هم میگن من دیدم ))))

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

من از خدا شیرینی مشهدی و کیک یزدی خواستم خدا بهم چیز کیک و کیک خامه ای داد بالههه

🤣🤣🤣🤣🤣

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گفتم با حکم عقل و امضای قلب با اجازه پدرو مادرم بله

خوشبخترین باشی 

بله تنها کافیه با اجازه و فلان رو دوست ندارم چون باعث میشه حس کنم بچه کوچولو هستم که نیاز به مراقبت ...

این طوری نگاه نکن

این یک نوع احترامه

و این که تو تو مهم ترین تصمیم و انتخاب زندگیت داری از مهم ترین آدما های زندگیت که تو رو تا اینجا رسوندن اجازه می گیری و این انتخاب با تایید اوناست

چنین آدمی نه تنها بچه نیست بلکه پخته و عاقله

و منی که پدرم چند ماه پیش فوت کرده بود.چقدر دلم میخواست کنارم باشه و با افتخار اسمش رو بیارم و بگم ب ...

روحشون شاد 

میتونستی بگی با اجاره از پدرم ک میدونم همیشه حواسش هست بهم و مادرم و برادرم بله

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۰۶-۲۰۲۲۲۶_gallery_415b.jpg

و منی که پدرم چند ماه پیش فوت کرده بود.چقدر دلم میخواست کنارم باشه و با افتخار اسمش رو بیارم و بگم ب ...

خدا پدرت رو رحمت كنه عزيزم. روحش شاد. 

همين كه از ته قلبت هم دوست داشتي اسمشو بياري خودش يه دنيا مي ارزه. 

احترام به پدر و مادر هميشه زيباست

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

منم اگه بودم روم نمی شد و از ترس مسخره شدن توسط دیگران نمی گفتم چون شجاعتش نداشتم ولی به نظرم قشنگتر ...

دیگران اینو مسخره نمیکنن

شعر گفتنو مسخره میکنن یا اگه بله تنها گفته بشه حرف میشه 

من گفتم با توسل به امام زمان و اجازه‌ی مامان بابام تا ابد بلهههه

جمله قشنگیه

خوشبخت بشی

همون که خودم و خییییلی از خانما گفتن از سالیان قبل:با اجازه بزرگترا و پدر و مادرم بلهههههههبقیه همه ...

دقیقاااا موافقم باهات 

روحشون شاد میتونستی بگی با اجاره از پدرم ک میدونم همیشه حواسش هست بهم و مادرم و برادرم بله

نمی‌تونستم بگم .

اگه اینو میگفتم بغضم میترکید و زار زار همه گریه میکردن. مادرم و خواهرم همه گریشون می‌گرفت. پدرم چند ماه قبل فوت کرده بود. هنوز داغدار بودیم

پدر معنوی مونهمولا و سرور و آقامونههرچی داریم حتی آبی که میخوریم هوایی که تنفس میکنیم به برکت وجود ا ...

با احترام قبول ندارم 

بابا تو ایرانی هستی زن 

دین توعه چیزی نمیگم احترام میزارم برات ارزشمنده ولی پدر معنوی و مولا و سرور شماست برای شما عزیزه 

صادقانه من اعتقادی ندارم نه به وجودش نه به این چیزایی که گفتید هرچقدر هم که ثابت کنید توی قرآن اومده 

نمیدونم والا چی بگم 

ولی اگه جایی بگی آب و هوا به برکت امام زمانه بخدا برگاشون میریزه 

بچه ها نخندینا ...

عزیزمممم🥲

عزیز دلم خوشبخت بشی