2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10468 بازدید | 381 پست

حق طلاق رو باید گرفت و مهریه رو کم تعیین کرد. چون مهریه پول استهلاک جهزیه ایه که میبرن خونه همسرشون و الانم شنیدم که بیشتر از ۱۴ تا نمیدن و اونم به زور شش ماهی یه دونه پس بهتر حق طلاق رو بگیرن و مهریه هم باشه ولی کم باشه.

گل سرخم چرا پژمرده حالی؟         بیا قسمت کنیم دردی که داری بیا قسمت کنیم، بیشش به من ده                                        که تو کوچک دلی، طاقت نداری!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حق طلاق برای خانم  حق طلاق مردوازبین نمیبره...اینومیدونیم وباعلم به این موضوع داریم بحث میک ...

بحثی نمیمونه دیگه.گفتیم توافق بین زن و مرد.

زن و شوهر صحبت کردن به توافق رسیدن که هردو حق طلاق داشته باشن مهریه هم جای خودش.میتونن بعدا توافق کنن یه فکریم به حال مهریه بکنن.

شما دوتا موضوع بی ربط رو به هم ربط دادید همین.

میگید چون مرد وکالت داده که همسرش بتونه حق طلا رو اجرا کنه،پس مهریه نباید بده 

Having fun while stuck in life
خب اشتباه فکر کردین  من اووج فداکاری رو گفتم اینکه میگیذ مرد جدو ابادش در بیاد دقیقا مصداق این ...

نه نه من شایدجمله مودرست ننوشتم...گفتم الان زمونه ای هستیم که مرداهم واقعا جدوآبادشون میادجلوچشمشون....فرقی نمیکنه...برای یه زندگی فعلا هردوطرف دارن زحمت میکشن وازجوونی وجونشون میزنن که بتونن یه زندگیواداره کنن...

بحثی نمیمونه دیگه.گفتیم توافق بین زن و مرد. زن و شوهر صحبت کردن به توافق رسیدن که هردو حق طلاق داشت ...

چرابیربط!

شمااگه پسر بودی جرات داشتی بادختری که هنوز نرفتی  زیر یه سقف   هم حق طلاق بدی هم مهریه؟نمیترسی 

واقعافکرکن وجواب بده

ببین اومدی حرف چیزاییووسط کشیدی که اصلاباهیچ منطقی سازگارنیس وهرروزم داره بیشتر میشه ...حالا یابصورت ...

حرفام اتفاقا کاملا منطقیه و متاسفانه چون خلاف افکار زن ستیزانه شماس به کامتون شیرین نمیاد!!

شما بحث بارداری رو خودتون پیش کشیدین و منم جوابتون رو دادم!رفرنس معرفی کنم ازاینا؟؟شما می‌فرمایید بارداری و زایمان که چیزی نیست  و بنده دلایلی رو گفتم  

در ثانی عنوان تاپیکتون اینه دیگه چرا حق طلاق و مهریه باهم؟؟منم تو پست اولم نوشتم چرا (البته تعداد خیلیییی کمی توایران هردو اینارو دارن)درست و غلط و خوب و بد هم باتوجه به شرایط و قوانین و تاحدی عرفه که مشخص میشه و ممکنه موضوعی که جایی مثل ایران تأثیر مثبت داشته باشه تو کشور دیگه نتیجه عکس بده!!بخاطر همین مادامی که قوانین ایران به این شکل هستن برای خانم تو دوران سالمندی و...مهریه گزینه خوبیه 

مگر اینکه قوانین از پایه عوض شن و بحث اون کاملا جداس

چرابیربط! شمااگه پسر بودی جرات داشتی بادختری که هنوز نرفتی  زیر یه سقف   هم حق طلاق بدی ه ...

خب اصولا آشنایی داشتن با طرف منطقی تره تا سنتی ازدواج کردن‌. چون تو طول زمان ادم‌ها بالاخره خودشون رو تو موقعیت‌های مختلف نشون میدن.

گل سرخم چرا پژمرده حالی؟         بیا قسمت کنیم دردی که داری بیا قسمت کنیم، بیشش به من ده                                        که تو کوچک دلی، طاقت نداری!  
دوستمون میگن بشرط اثبات غیرمنطقی بودن طلاقه...که خب عملا بکارنمیاد...

این هوشمندی قانونه

اگر قرار بود تنصیف اموال در همه شرایط اجرا بشه خب هیچ کی زیربار ازدواج نمی رفت مثل خارج کشور اول سه تا بچه میاوردن پایه های زندگی محکم بشه بعد ازدواح میکردن!

ولی از لحاظ قانون فقط اگر زن از خونه بمدت سه ماه بدون اطلاع و دلیل بذاره بره یا مشکلی داشته باشه که نتونه رابطه جنسی برقرار کنه یا بیماری روانی شدید داشته باشه طلاق منطقیه بقیه دلایل شخصی محسوب میشه و تنصیف اموال صدق میکنه

چرابیربط! شمااگه پسر بودی جرات داشتی بادختری که هنوز نرفتی  زیر یه سقف   هم حق طلاق بدی ه ...

اموالم رو میزدم اسم بقیه آنقدردختره بیچاره  تو دادگاه اذیتش میکردم و کشش میدادم تازه میگفتم باید کلی پول بهم بدین و ملک به نامم بزنین تا طلاق دخترتون رو بدم !!!!

تیپیکال این روزای دادگاه های ایرانه

نه نه من شایدجمله مودرست ننوشتم...گفتم الان زمونه ای هستیم که مرداهم واقعا جدوآبادشون میادجلوچشمشون. ...

ببینید طرف من دروغ گفته بود و فریبکاری کرده بوود..مهریشم زیاد بوود...ومن هیچ مشکلی نداشتم ...

اگه حق طلاق داشت ظلم اندر ظلم میشد....دو سال و نیم دادگاهه که هم مهریه رو بگیره هم طلاقو..

پسر
بحثی نمیمونه دیگه.گفتیم توافق بین زن و مرد. زن و شوهر صحبت کردن به توافق رسیدن که هردو حق طلاق داشت ...

عزیزم زیادم بی ربط نیست. مردو زن به طور مساوی حق طلاق دارن...

هردو بخوان بی دلیل طلاق بدن.....

مرد باید مهریه بده بعد طلاق بده

زن باید مهریه بگیره و طلاق بده

معلومه چی میشه

پس كسي نبايد خارج از ايران ازدواج كنه چون تا ابد بدهكار همسرشه ممكنه مهريه نباشه اما بخش عمده اي از اموال حتي حقوق همسر بعد از طلاق به خانم ميرسه زنم حق طلاق داره  

حرفام اتفاقا کاملا منطقیه و متاسفانه چون خلاف افکار زن ستیزانه شماس به کامتون شیرین نمیاد!! شما بحث ...

من کجای حرفم گفتم چیزی نیس!

گفتم اینکه من الان قبول کردم دوتابچه داشته باشم حس قربانی بودن بهم دست نمیده چون کاملا خواسته ی خودم بوده...من باحس قربانی بودنه مخالفم...حتی گفتم شایدبرانسلای قبل ازمادرست باشه که بدون هیچ اختیاری تعدادزیادی بچه میاوردن

متاسفانه یاخوشبختانه من برخلاف تصورشما افکار زن ستیزانه ندارم وهمیشه تواین سایت با کاربرا مشکل داشتم...شماازاول بنیادو گذاشتی رواینکه من مرد ام واومدم حق وحقوقمواز زنهابگیرم...براهمین متوجه حرفای من نمیشی