من متولد ۸۵ ام دی ماه پارسال اولین بار پریود شدم تا خرداد البته تاریخش نامنظم بود اما ب هرحال پریود میشدم ولی تیر نشدم مرداد شدم شهریور نشدم و لکه بینی داشتم مهر شدم الان دوباره ابان نشدم و دوباره لکه بینی دارن بنظرتون مشکل دارمم؟؟؟؟
یه سری تاپیکا مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیمکارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار میشه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایتمیامنه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.
خیلی هم دل درد دارم ولی لکه بینی پریود نمیشم چیکار کنم
یه سری تاپیکا مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیمکارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار میشه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایتمیامنه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برو دکتر حتما منم مثل تو بودم الان بیست سالمه تخمدون هام خیلی تنبل شدنو باردار نمیشم
واقعا