2777
2789
عنوان

این سایته پولم و خورده ؟!😭😭😭😭

287 بازدید | 24 پست

اول سلام 

حالممممم خیلی بده دارم داغون میشم اندازع یه عمر جوش زدم الان 😭😢 

من دو سه بار رفتم کتابفروشی شهرمون اما گفت اون کتابی که میخایین و من اصلا نمیارم چون فروش نداره ( کتاب تخصصی دانشگاه)

بعد هفته آخر مهر سفارش دادم از سایت گیسوم  ۷۰ تومن واریز کردم 

تا دو هفته که می‌نوشت در حال تهیه از انبار 😭

بعد نوشت ۳۰ تومن دیگه باید واریز کنید تا کتاب بیاد چون قیمتش بیشتر شده 

اونم واریز کردم چون بشدت نیاز داشتم  و کلی عقب بودم 

اما بعد یه هفته می‌نویسه در حال بسته بندی 😐 

حالا رفتم تو سایتش میزنه سایت خرابع در حال تعمیر 😭😭 خب شاید تا اخر ترم من تعمیر نشع 😢

حالا از اون طرف هم کلاسیم گفته رفتم هفته پیش از همون کتابفروشی کتاب و گرفتم ۴۰ تومن 🤦🏻

راهی هست که لغو خرید بزنم و پول پس بگیرم ، چون قطعا خیلی دیر بدستم میرسع 

ببخشید زیاد شد بخونین لطفاً 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تماس بگیر پشتیبانی سایت ببین چی میگن بگو میخام لغو بزنم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

شماره ای چیزی از اون سایت نداری؟

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘

09903064297اینم شمارش برات پیداش کردم

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی

دیگه پولو پس نمیدن عزیزم، خرید آنلاین بدیش همینه ولی نگران نباش میفرستن برات، برو تو سایت شماره پشتیبانی رو پیدا کن و بهشون زنگ بزن و انتقاد کن و بگو زودتر برات ارسال بزنن

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...
این شکلیه صفحه اش ، چجوری زنک بزنم 

واست شماره گذاشتم قشنگم

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی
بخاطر 100ت اندازه یه عمر جوش زدی؟😐😐

نه بخاطر صد تومن ، تا الان ریلکس بودم 

اما یهو این دوستم برگشت گفت من ۳۹ تومن از بغل گوشت گرفتم ، آتیش گرفتم چون من یه ماه منتظر این کتابم 

ترم داره تموم میشه اما هیچی بلد نیستم بشدت هم کتاب سخت و دشواریه 😭