2777
2789

کاش مادر منم مادر بود

ن نهار خوردم ن شام

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش مادر منم مادر بودن نهار خوردم ن شام

چرا عزیزم

خدا شاهده من با حال بدم شام بهشون دادم خودم اصلا اشتها نداشتم الان قرص خوردم دراز کشیدم ولی اصلا حالم خوب نیست 

♥️خدایاشکرت♥️

ان شالله زودتر خوب بشی

مثل امروز من. سرکار هم بودم کارم طول کشید دیر هم اومدم له و داغونم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یاد اون روزی افتادم ک سرماخورده بودم دخترم ۷ ماهش بود ماسک میزدم میبردمش میشستمش ک ازم نگیره

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

چرا عزیزمخدا شاهده من با حال بدم شام بهشون دادم خودم اصلا اشتها نداشتم الان قرص خوردم دراز کشیدم ولی ...

مامانم از صبح تا بعد از ظهر بیرون بود بعد از ظهرم اومد غذا گرفته بود نون نگرفته بود نون لواش داریم فقط، از لواش هم خوشم نمیاد نخوردم، خودشم سرش درد میکرد خوابید از همون بعد از ظهر

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

یاد اون روزی افتادم ک سرماخورده بودم دخترم ۷ ماهش بود ماسک میزدم میبردمش میشستمش ک ازم نگیره

خیلی شرایط سختیه 

بعد وقتی که بچه ام مریض باشه دیگه سخت تر اون موقع سعی میکنی خودتو فراموش کنی 

♥️خدایاشکرت♥️

چرا عزیزمخدا شاهده من با حال بدم شام بهشون دادم خودم اصلا اشتها نداشتم الان قرص خوردم دراز کشیدم ولی ...

ایشالله بهتر شی

خدا حفظشون کنه برات

مامانم از صبح تا بعد از ظهر بیرون بود بعد از ظهرم اومد غذا گرفته بود نون نگرفته بود نون لواش داریم ف ...

خودت پاشو یچیز بخور حتما مامانتم خستس وگرنه هیچ مادری دلش نمیاد بچش گرسنه باشه 

♥️خدایاشکرت♥️

خودت پاشو یچیز بخور حتما مامانتم خستس وگرنه هیچ مادری دلش نمیاد بچش گرسنه باشه

خب چه لزومی داشت بره بگرده با دوستاش که بچش گرسنه بمونه