2777
2789
عنوان

دخترخاله شوهرم خیلی عوضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3422 بازدید | 140 پست
کسی ک از مادرش بگذره از توام میگذره

بستگی داره واس چی قطع کرده 

همه جا یکجور نیس 

مثلا اگه زنش رو دیوونه کرده باشه ، مگ مزیضه قطع رابطه نکنه؟

🦋 تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی, من یک جهان پر از رازم🦋خانمی خودساخته که هیچ چیزی مانع رشدش نشده ❌ نمیشه❌ و نخواهد شد❌👠  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا کسی که یه بار داده حتمی بازم میده🤪🤪🤪

خخخخخخخ خدا نکشدت خخخخخ

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
سلام  ببخشید یه سوال  مثلا میرین به یه مهمونی مادرشوهرتونم هست چه جور رفتار میکنین  ی ...

عزیزم ما با کل قوم شوهر کاتیم

فقط خواهر برادره مادر شوهرم مارو خیلی دوس دارن و اونا هم با مادر شوهرم اینا کاتن

مادرشوهرم کلا خود برتر بینی داره فک میکنه اسمون سوراخ شده فقط خودش انسانه بقیه شیطان

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بستگی داره واس چی قطع کرده  همه جا یکجور نیس  مثلا اگه زنش رو دیوونه کرده باشه ، مگ مزیض ...

دقیقا همینه

اونم مردای ایرونی

مطمئنن تا خودشون خسته نشن از مادر نمیگذرن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ع۵زیزم میشه بیشتر از رفتارای ای خانوم بگی 

مثلا لباسای خیییلییی تنگو کوتاه میپوشه بعد میاد دوساعت جلوشوهرم خم میشه ک مثلا فلان چیزو بذاره یا برداره 

اصلا اهل کارنیست ولی تا میخوان برا ما مثلاچای بیارن سریع میره ک پذیرایی کنه حتی اگه خونه خودشون نباشه

چندبار دیدم میدونست شوهرم از جایی میخواد ردبشه( مثلاازاتاق بیاد بیرون) میرفت جلو راهش خم میشد یا وایمیساد 

یامیاد ب طرزای زشت ک همه جاش بیفته بیرون میشینه جلو شوهرم 

یه بارمیخواست آجیلی تعارف کنه ب شوهرم گفت تکونش بدم( ب لحن زشت و باخنده سینه هاشو تکون داد) ک پسته هاش بیاد رو..یاخیلی کارای دیگه ک قابل نوشتن نیست.....

من بخاطر اینکه غیبتش نشه با کسیم دربارش حرف نمیزنم فقط میریزم توخودم 

الانم اینجا گفتم چون کسی نمیشناستش

💜عشقا لطفا خواهشا لایکم نکنید💖
عزیزم ما با کل قوم شوهر کاتیم فقط خواهر برادره مادر شوهرم مارو خیلی دوس دارن و اونا هم با مادر شوهر ...

آهان خیلی ممنون که جواب دادین ایشاالله موفق و سربلند باشین

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
دقیقا همینه اونم مردای ایرونی مطمئنن تا خودشون خسته نشن از مادر نمیگذرن

یچندتا جمله یادگرفتن همه جا ب کار میبرن ... 

ی نمونه اش این : نفرین کنی برمیگرده ب خودت .

اخه ر...دم تو این عقلت که هنوز نمیفهمی منظورش نفرین بیخوده و از سر خودخواهی نه نفرینی ک طرف رو ذله کردی 

🦋 تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی, من یک جهان پر از رازم🦋خانمی خودساخته که هیچ چیزی مانع رشدش نشده ❌ نمیشه❌ و نخواهد شد❌👠  
آهان خیلی ممنون که جواب دادین ایشاالله موفق و سربلند باشین

سلامت باشی گل🌷🌷

مثلا لباسای خیییلییی تنگو کوتاه میپوشه بعد میاد دوساعت جلوشوهرم خم میشه ک مثلا فلان چیزو بذاره یا بر ...

اونوقت با مردای دیگه هم همینه؟؟

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
مثلا لباسای خیییلییی تنگو کوتاه میپوشه بعد میاد دوساعت جلوشوهرم خم میشه ک مثلا فلان چیزو بذاره یا بر ...

لباس تنگ و کوتاه هیچ موردی نداره 

منم جلوی برادرشوهرم نه شال میزارم نه استین بلند .

واس ما عادیه 

جاریم هم جلوی شوهرمن اینجوره 

لباس تنگ و کوتاه هیچ موردی نداره  منم جلوی برادرشوهرم نه شال میزارم نه استین بلند . واس ما عا ...

منم مشکلم لباسش نیست توضیح دادم قبلا ک خواهرش خیییلی بیحجاب‌تراز اونه ولی رفتارش عادیه حتی میرقصه میخنده ولی رفتاراش بد نیست اصلا

💜عشقا لطفا خواهشا لایکم نکنید💖
لباس تنگ و کوتاه هیچ موردی نداره  منم جلوی برادرشوهرم نه شال میزارم نه استین بلند . واس ما عا ...

همین بی حیایی ولباس باز گند زده به مملکت وآمار خیانت روز به روز بالاتر میره واکثر زن ومرده هرزه شدن