2777
2789
عنوان

دخترخاله شوهرم خیلی عوضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3422 بازدید | 140 پست
من کلی گفتم روزی ۱۰۰ تا ازین تاپیکا میبینیم

من به شخصه ادمی هستم که پوشش برام مهم نیس که کسی چطور لباس بپوشه چون خودم هم دوس دارم راحت لباس بپوشم اما تا الان یه مرد به خودش جرات نداده که بهم حتی یه اشاره کنه این چیزا به لباس ربط نداره به چیزای دیگه مدبوطه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش میشد بگم .آخه چجوری یهو اینو بگم البته قبلا خیلی تحمل میکردم الان دیگه نمیتونم واقعا بزبون میام ...

نه حالا خیلی یهویی.ولی اگه دیدی از حد گذروند میتونی وسط عشوه اومدناش که داره حرف میزنه یه دفه درگوش شوهرت حرف بزتی و بخندین .یا یه دفه وسط حرفاش شروع کن باهمسرت حرف زدن بدون توجه به اون.تا بدونه بی ارزشه

دقیقا  زن پسر خاله شوهر منم همینطوری میکرد رفت و امد داشتیم دیدم داره زر اضافه میاد دمشو قیچی کردم  بنداز اونا ادمایی رو دور که باعث حال بدت میشن 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
سنش هم بالاس چیکارها میکنه جلو شوهرت

۶۹ بالا نیست ها   

🦋 تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی, من یک جهان پر از رازم🦋خانمی خودساخته که هیچ چیزی مانع رشدش نشده ❌ نمیشه❌ و نخواهد شد❌👠  
بیخیال  بابا  شوهرمنم بخاطر من با مادرش کات کرد آخه اذیتم میکرد

من بارها از اوایل ازدواج کات بودم باهاشون ولی شوهرم کم و بیش میرفت

ببین چیکار کردن که دیگه شوهرم گفت هرکی سروینو نمیخواد منم نخواد

ولی چیزی که راحته قضاوت کردنه عزیزم

امیدوارم شما هم در آرامش باشید🌷

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
برادر شوهرت خوبه؟ هنوزم چیز میده؟😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

آره بابا کسی که یه بار داده حتمی بازم میده🤪🤪🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ینی انقد سخته با دختر خاله شوهر کات کنید؟ شوهره من حتی مادرش رو قیچی کرد چون دید به عذابیم

سلام  ببخشید یه سوال  مثلا میرین به یه مهمونی مادرشوهرتونم هست چه جور رفتار میکنین  یا مثلا با یه کسی که میونه ندارین

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
سلام سروین جونم . من تو رو میخوام

سلام عزیزم

می تو💋💋

وسط درد و دل مردم؟

فک میکنم میشه باقیشو نقد داد الان زنگ زدم پشتیبان گفت باید کامل رایگانش هکنی توروخدا خیلی براش زحمت کشیدم لطفا رای بده بهم

پناه بر تـ💜ـو که بی واژه مرا میشنوی...                                                    اوج وفاداری فقط اونجا که شادمهر میگه: «هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت...»⁦❤️🥀