2777
2789
عنوان

دخترخاله شوهرم خیلی عوضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3422 بازدید | 140 پست

[QUOTE=214883998]همین یه نفر تو فامیل نیمه عریان ظاهر میشه؟بعید میدونم! بنده فقط از این جهت که گفتین همسرم این خصوصی ...[/QUOTE

فقط این خانوم و خواهرش اینطورین بقیه محجبه نیستن ولی ظاهرشون بدون جلب توجه و تیپهای خیلی معمولی دارن.

شوهرم قطعا قبول نمیکنه ک ب این دلیل جایی نریم چون معتقده هرکس موظفه خودشو نگه داره و مراقبت کنه چون تو جامعه کلا زیاده همه‌جور آدمی

ب هرحال ممنون از راهنماییتون

💜عشقا لطفا خواهشا لایکم نکنید💖
شاید بیشتر جاها مشکل از شوهر های خودمونم باشه. ولی ما بیخبر باشیم

نه من واقعا ب شوهرخودم ایمان دارم ( البته تااالان)

واقعا بنده خدا نه حرفی میزنه باهاش نه واکنشی نه لبخندی نه نگاهی.اصلاانگار اون خانوم تو جمع نیست از نظر شوهرمن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من واقعا ب شوهرخودم ایمان دارم ( البته تااالان) واقعا بنده خدا نه حرفی میزنه باهاش نه واکنشی نه ...

خدا حفظشون کنه ان شاالله.

به نظرمن جلوی همسرتون حساسیت ایجاد نکنید 

چون اگر هم به رفتارای این خانم اهمیت نمیدن با این کار توجهشون جلب میشه.

خیلیا فراموش کردن ولی دل من هنوزم توی این گوشه از تاریخ گیر کرده...                                                          آبادان - خیابان امیری                                              ۱۴۰۱/۳/۲ - ۱۲:۳۰
وااآی که چقدر من این اشتباه و کردم همیشه باحرف دیگران تن و بدنم لرزیده 

شاید آدم تنها بشه ولی بنظرم ارزش داره

تا دور و برت شلوغ باشه و پر باشه از کسایی که همیشه دنبال فرصتن تا عقده هاشونو سرت خالی کنن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خدا حفظشون کنه ان شاالله. به نظرمن جلوی همسرتون حساسیت ایجاد نکنید  چون اگر هم به رفتارای این ...

الان خیلی وقته ب شوهرم چیزی نمیگم ولی اون اوایل کامل خودمو لو دادم ک چقدرمتنفرم از دخترخالش و کاراش (میدونم شایدنباید میگفتم ولی چاره‌ای نبود )ک البته همسرم چون فهمیده بود حساسیت منو کم کرد و سوءاستفاده نکرد از نقطه ضعفم

شاید آدم تنها بشه ولی بنظرم ارزش داره تا دور و برت شلوغ باشه و پر باشه از کسایی که همیشه دنبال فرصت ...

باور میکنی نصف عمرمو باحرف دیگران خراب کردم؟

شوهرم همیشه میگف انقد ک حرف بقیه برات مهمه حرف من نیس خیلیییییییی  دیر فهمیدم ولی خداشکر بچه هام شبیه خودم نیستن هرجوری ک دلشون میخواد زندگی میکنن 

لایک نکنید                      
اسی برو تاپیک اخرمو بخون در همین رابطه هست امیدوارم بهت کمک کنه البته اونروز عصبانی بودم چرت و پرتم ...

مرسی عزیزم ممنون ازلطفت خوندم جسورانه وباشهامت نوشته بودی

فقط اینکه مشکل من اینه ک کاری نمیکنه ک علنی باشه حالشو بگیرم منظورم اینه ک اگه پیامی بده یا کاری کنه آبروشو میبرم ولی خب یه سری رفتارا میکنه ک اگه بپرم بهش همه میگن مگه چیکار کردههههه توحساسی وآخرش متهمم میکنن ب تهمت زدن بعداز اینا گذشته شوهرم همش میگه چیزی بهش نگی پدرومادرم خم ب ابروشون نیاد ناراحت نشن چون خیلی مامان باباش برامون محترمن ازبس ک باهامون خوبن ولی خب اگه لازم بشه ب اونام توضیح میدم

مرسی عزیزم ممنون ازلطفت خوندم جسورانه وباشهامت نوشته بودی فقط اینکه مشکل من اینه ک کاری نمیکنه ک عل ...

اگر بهش پیام بدی تهدیدش کنی و دعواش کنی به نظرت میره به بقیه میگه؟ 

شدم شاهی که شاید کیش شود اما مات هرگز....
اگر بهش پیام بدی تهدیدش کنی و دعواش کنی به نظرت میره به بقیه میگه؟ 

آره پس چی

صددرصدمیگه.اصن یه وضی میشه...ترجیح میدم قراره دعوایی باشه حضوری باشه😐

نه من واقعا ب شوهرخودم ایمان دارم ( البته تااالان) واقعا بنده خدا نه حرفی میزنه باهاش نه واکنشی نه ...

عزیزم اگه اینطوربودمطمین باش اون دخترم از رومیرفت,مطمین باش شوهرت همیشه یجورنیس شایدوقتایی ک نیستی یجوردیگه برخوردمیکنه باهاش

ببین اسی خودمومثال میزنم برادرشوهر دوسال ازشوهرم کوچیکتره اینقدبامن سنگین تامیکنه من خودمم خجالتی ام ولی دوست داشتم خونم که میان باهاشون راحت صحبت کنم فقط بامن درحدسلام واحوالپرسی وخداحافظی چندباری حرف زدم که سرحرف وشوخی بازشه بخدا اینقدسنگین جواب داده یاحواسشوپرت کرده طوری که من ضایع شدم واحساس حقارت کردم یجورایی ازش بدم اومد حالاشوهرمن اینقدپرحرفه وبا جاریم گرم میگیره سر سفره نمیزاره یه لقمه,غذا راحت بخوره ازبس سوال پیچش میکنه یاشوخیای ناجور حتی راجب شیردادن بچشو واینکه چی بخوره که سینش پرشیربشه.. راجب چاقی ولاغریش اینام صحبت میکنه .چندباربهش تذکردادم میگه توبد دلی فک کردی منظوری دلرم گفتم کاش یکم سنگینتربودی از برادرت یادبگیر,منظورهمه چی بستگی به مرد داره 

عزیزم اگه اینطوربودمطمین باش اون دخترم از رومیرفت,مطمین باش شوهرت همیشه یجورنیس شایدوقتایی ک نیستی ی ...

اولا ک ماهمیشه باهمیم اما وقتیم ک مثلا رفتم اتاق یا آشپزخونه شوهرمو بدون اینکه بفهمه زیرنظر داشتم بعد اصلا بحث دخترخالش نیست شوهرم کلا ب خانومای خیابون یا هرجای دیگه‌ای هم نگاه نمیکنه دیگه بعد ۵سال زندگی میفهمم شوهرم چجور آدمیه و ایراد از شوهرمه یا یکی دیگه.شمااون خانومو ندیدین خیییلییی بااعتمادبنفسه اصلا از رو نمیره

اولا ک ماهمیشه باهمیم اما وقتیم ک مثلا رفتم اتاق یا آشپزخونه شوهرمو بدون اینکه بفهمه زیرنظر داشتم بع ...

ای بابا پس کارت خیلی سخت شده,حق داری حساس شدی,ولی بازم خوشبحالت که شوهرت خویه وخاطرجمعی ازش.من که سرسوزنی به شوهرم اعتمادندارم متاسفانه 

ببین اسی خودمومثال میزنم برادرشوهر دوسال ازشوهرم کوچیکتره اینقدبامن سنگین تامیکنه من خودمم خجالتی ام ...

میدونم چی میگی عزیزم .ببین من این اعتمادو ب شوهرم یه روزه بدست نیوردم .شوهرم خییییلییی سنگینه طوری ک خواهرام ک با دامادای دیگمون راحتن اصلا باشوهرمن بجز سلام و خداحافظ بخودشون اجازه نمیدن صحبت کنن

همسرم کلا آدم کم‌حرف و سرسنگینیه وچون قاضیم هست بخاطر همین دیگه اصلا با کسی صمیمی نمیشه چ برسه بااون خانوم....ولی اون خانوم احساس میکنه شوهر من سهمش بوده بهش نرسیده حالا میخواد سهمشو مطالبه کنه ازمن