2777
2789
عنوان

نوعروسم و خیلی وقته نرفتم دیدن خانواده ام دلم یهو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان تعجب کردم آخه لرها زن غریبه نمیگیرن😁

جدی؟ خخخخ چقدر تعصبی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
شوهرم میگه تهران بمونیم خیلی بهتره مگه قراره کجا ساکن بشی

راست میگه ب خدا جای خوب نعمته 

من یکی از شهرستانای شمال قراره بمونم خودمم شمالی ام ی شهر دیگه ی ساعت فاصله دارن 

شهر مقصد هیچ امکانات خاصی نداره متاسفانه 

بیمارستان و مراکز درمانی درست حسابی نداره دکتر اینا نداره ب اون صورت از اون بدتر مدرسه و مراکز اموزشی و اینجور چیزام نداره 

اصلا تو فکرم ب خاطر همین بهم بزنم همه چیو ☹️بیچاره بچه هام بدبخت میشن اونجا

گاهی فقط خودت میدونی چقد اون ادم سابق نیستی...
من یک ساعت با خانواده ام و خانواده شوهرم فاصله دارم به خاطر نزدیکی کار همسرم اومدیم اینجا سخت هست ام ...

خدا حفظش کنه اره خوبه که یه بچه داری حداقل سرگرم میشی باهاش

بله دولتیه ولی فعلا شرایط داره چون تازه اومده سره کار فکرش بکن صبح میره تا ظهر من بیچاره تنهام ولی و ...

منم ۱۹ سالمه عزیزم و اینکه شوهر من ساعت ۶ غروب میاد😂🥲🥲

بله دولتیه ولی فعلا شرایط داره چون تازه اومده سره کار فکرش بکن صبح میره تا ظهر من بیچاره تنهام ولی و ...

منم ۲۰ سالمه ۱۸  ازدواج کردم  اومدم یه شهر دیگه ولی خیلی سخته منم دلم تنگ شده هر چی میگم ببر میگه کار دارم و فلان 😢😢😢😭😭😭😭😭

ولی بیچاره شوهرم هر کار میکنه تا من حوصله ام سر نره دیشب فیلم هزار پارو گذاشت نگاه کردیم همش میخواد ...

باهاش کنار بیا. من یک دوستی دارم اومده شهر غریب شوهرش هم کارمند بانکه. بعد ظهر باهم میرن بیرون. هرجمعه هم میرن کوه. خیلی راضی هست بااینکه اون هم خیلی وابسته خانوادش بود

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم