2777
2789
عنوان

نوعروسم و خیلی وقته نرفتم دیدن خانواده ام دلم یهو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دولتیه ولی فعلا شرایط داره چون تازه اومده سره کار فکرش بکن صبح میره تا ظهر من بیچاره تنهام ولی و ...

از خانواده شوهرتم دوری؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

منم شرایط شما رو دارم و نزدیک پنج ساعت با خانواده فاصله دارم سعی کن سر خودت رو گرم کنی مطالعه کن زبان یادبگیر ورزش کن اگر دانشجویی به درسات برس کم‌کم عادت می‌کنی 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 
بله دولتیه ولی فعلا شرایط داره چون تازه اومده سره کار فکرش بکن صبح میره تا ظهر من بیچاره تنهام ولی و ...

نه دیوونه اتفاقا خوب کاری کردی

اختلاف سنیتون خیلی خوبه😍😍

شغل شوهرتم که عالیه

از بختیاری های اهواز هستین یا عرب ؟

شوهرتم همشهریته ؟

من یک ساعت با خانواده ام و خانواده شوهرم فاصله دارم به خاطر نزدیکی کار همسرم اومدیم اینجا سخت هست اما قابل تحمله چون نزدیک خانواده همسرم بودم دائم اذیت میکردن اما الان راحتم با مامانمم هر روز تصویری میحرفم خدا بهم لطف کرده ی دختر داده با اون مشغولم 😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣

باز تو از اهواز رفتی تهران 

من احتمالا مجبور شم از ی شهرستان متوسط برم ی شهرستان درب و داغون و افتضااااااح زندگی کنم 😭😭😭😭😭خیلی ناراحتم 

گاهی فقط خودت میدونی چقد اون ادم سابق نیستی...
چه باحال دوستت گیلانیه ؛ شوهرش لرستانی؟

نه هر دو لرستانی هستن ،اما دوست داشتن جاهای دیگه زندگی کنن ،کلی تحقیق کردن،گیلان رو انتخاب کردن

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
بله اونا هم اهوازن 

خب خداروشکر..اگه با اونا تو یه شهر بودی واویلا میشد...تحمل کن تا وقتی انتقالی میگیرید شهر خودتون.اگه تهرانی برو سرکار خودتم حوصلت سرنره

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍