2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دندون عقل تو کشیدی 😐😐اقدام کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 58605 بازدید | 470 پست
28یه دونه میخام ولی خب نه همین الان که برم اقدام

۲۸سالته هنوز میگی نمیخوام؟ فاصله سنیت با بچه زیاد میشه دیگه نه حوصلشو داری و ن درکش میکنی

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
من ده سال زول کشید اخرش ای وی اف کردم

همینو بگو 

من دوستم بخاطر اینکه زن بابا داشت و خیلی اذیتش میکرد ۱۵سالگی شوهرش دادن ی چندسالی جلوگیری کرد الان ک ۳۶سالشه باردار نشده با اینکه همه راه هارو رفته و چندین سقط داشته متاسفانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر بودن خیلی چیز خوبیه خیلی امتحانش کن و کلی سختیاش می ارزه اصلا هیچن ویار بد و دردای طاقت فرسای بارداری و زایمان ببین تا مادر نشدی اینایی ک میگم مثل خوندن داستان برات میمونه ولی تا تجربش کنی خودت پیشنهاد میدی ب اونایی ک میگن نه بچه نمیخوام و جوون بمونم و شب راحت بخوابم نم چی حرفاشون چرته امیدوارم خدا دامن هر خانمی که بچه میخواد و سبز کنه  

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍

مهم نیست زیاد چون خیلی درک می‌کنه

بالاخره که میخوای بیاری همه اون موضوعاتم هر موقه بیاری هست ولی سنت بالاتر بره بارداریت خطرناک میشه حوصله بچه داریتم کمتر میشه 

بازم شرایط خودتو ببین

سلام...

از اونجایی که اومدی از بقیه نظر خواستی...

منم نظرم بهت میگم...

ببین عزیزم بچه نیاز به پدر مادر سرحال داره نیاز به توجه محبت داره...

شما الان به سنی رسیدین که تقریبا بیشتر چیزارو تجربه کردین...

فردا روزی بچه بیاد قطعا شور اشتیاقتون بیشتر میشه و حال حوصله داری🤩اصلا خدا خودش یطوری همچی فراهم میکنه  خیر برکت بچه یطرف.... اون حس خوب و قوی بودن هم یطرف....

بهتره پدر مادر زیاد اختلاف سنی با بچشون نداشته باشن تا بتونن همدیگرو درک کنن توجه کنن محبت کننن خسته نباشن

پس هر وقت امادگی روحی و جسمی داشتی لطفا اقدام کن نزار یه انسان دیگه بخاطر بی فکری شما به این دنیا بیاد و اذیت بشه.....

بنظرم اول بزار دونفری هاتون داشته باشید بعد اقدام کن خب چیزی تو دلتون نباشه ولی اینم درنظر بگیر حالا چند ماه حداقل تو اقدام باید باشی... یا نمیدونم افرادی ک ۳۰ سال به ببالا میرن یکم دیرتر باردار میشن یا نمیدونم نیاز به دارو و خرج مخارج بیشتری دارن با دنگ فنگ....

من الان ۱۸ سالم و شوهرم ۲۵ یه نوزاد ۳ ماه دارم خدارو صد هزار بار شکر میکنم بابت نعمتش.

درسته ناخواسته بوده من هنوز یسکال از ازدواجم نگذشته بود... ولی پذیرفتم و الان هم با تموم خستگی هاا سختگی هااا کنار هم داریم وین زندگی میگذرونیم منم خیلی دوس داشتم دونفری ها زیادی داشته باشیم ولی نشد بجاش ۳ نفری داریم شکر خدا الحمدالله 🫠🫠😇

من ۲۸ سالمه دوتا بچه ۱۰-۸ ساله دارم ومیخام برا سومی اقدام کنم به نظرت زوده برات دیگه نزدیکه سی سالت ...

خب نزدیک سی سالش باشه ، همه قرار نیست مثل شما زندگی کنن .

شما چیزی از زندگی هم فهمیدی؟

یا فقط مادر بودنو فهمیدی؟

بچه خیلی خوبه نعمت ورحمته.واقعا زندگیت رنگ وبوی خوشبختی میگیره .دوست منم چندساله بچه میخادهنوزحامله نشده انقدحال روحیش بده ک‌حدنداره..

ولی امادگی خودت ازهمش مهم تره.بدنتو تقویت کن صبرتوببر بالا کتاب تربیتی بخون بعدبیار ولی نزار اختلاف سنی تووبچت زیادبشه ک‌دیگه حرف همونمیفهمین

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم