خوبین عزیزم ، من چند روز پیش رفتم بهزیستی گفت ثبت نام سال ۹۷ باطل شده ، گفتم چرا اخه جواب درست ...
وا مگه شهر هرت هست یعنی چی باطل شده.به نظرم باید باهاشون سفت و سخت برخورد کرد مگه ۴ سال عمر کمیه انتظار الکی بکشی.من بودم اصلا با این حرفشون قانع نمیشدم.
در مورد سایت هم آره خیلی مزخرفه ما رو هم مجبور کردم مدارک رو بارگزاری کردیم
و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
وا مگه شهر هرت هست یعنی چی باطل شده.به نظرم باید باهاشون سفت و سخت برخورد کرد مگه ۴ سال عمر کمیه انت ...
فقط یبار رفته بودیم ثبتنام کرده بودیم بعد دوهفته بعدش زنگ زده بودن یه جلسه ای که چندین نفر مثل ما بودن اونجا برامون حرف زد یه خانوم .. فقط همین به نظرت باز میتونم اعتراض کنم ؟ کجا برم اعتراض
و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم والا ، من اینترنتی ثبت نام کردم مدارک ندادم ولی نوشت درخاست شما ثبت شد یعنی ثبت نام شدم ؟ بعد اینکه من منطقه پنجم ولی چون قبلا دروازه شمیران ثبت نام کردم چند روز پیشم رفتم همونجا برم همین بهزیستی منطقه خودمون ببینم چی میگن ؟ من هر وقت شهرستان زنگ میزنم برا فرزند خونده اینقدر بااحترام باهام حرف میزنن همش میگن ما خانواده مثل شما رو میخاییم ، تهران انگار ما رو طلب داره بهزیستیش
و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم
خدا واست نگهش داره زیر سایه مرتضی علی به خوبی و خوشی زندگی کنین❤💙
عزیزدلم کجا میکرو کردی زیر دست چه دکتری؟
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام عزیزم فدات شم ممنونم.من از طریق بهزیستی بچه دار شدم عزیزم
سلام گلم از بهزیستی شمیرانات به شوهرم زنگ زدن گفتن اسمتون ثبت شده ولی مدارک کامل کنین بعد خودم امروز زنگ زدم همه جریانو گفتم و اینا گفت نگران نباش نه سه سال صبر نمیکنی زود تر میدیم بهت خیلی انسان بود ،،، گفت زنگ بزن بهزیستی دروازه شمیران بگو باطل کنن چون دیگه متعلق به منطقه مایی ،، زنگ زدم اون خراب شده گفت خانوم تو 35 شوهرت ۴۵ نوزاد بهت تعلق نمیگیره بچه پنج سال یعنی همش میخان نه بیارن محلش نکردم قطع کردم تو دلم گفتم تو نه بیار خدا برام درستش میکنه
سلام گلم از بهزیستی شمیرانات به شوهرم زنگ زدن گفتن اسمتون ثبت شده ولی مدارک کامل کنین ...
سلام عزیزم خدا رو شکر.در مورد سن هم الکی میگن ما هر دو بالای ۳۵ بودیم ولی بچمون ۴ ماهه بود.خیره ان شاالله. با قدرت ادامه بدید ان شاالله به زودی زود خبرای خوب بهم بدی
و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
سلام عزیزم خدا رو شکر.در مورد سن هم الکی میگن ما هر دو بالای ۳۵ بودیم ولی بچمون ۴ ماهه بود.خیره ان ش ...
اره خودمم گفتم تو دلم ، میرم جلو وقتی شرایطمون خوب باشه هر سنی بخام میدن حالا توکل بر خدا ،قوربونت برم مرسی