2777
2789
عنوان

واکسن چهار ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 17016 بازدید | 96 پست
ای جاااان بعد از 13سااال بچه دار شدی چقدررر خوشحالی الان؟شوهرت چ حسی داشت  راستشو بگو

ممنون عزیزم.بله خدا رو شکر زندگیمون یهو خیلی شیرین شد...شوهرم هم طبیعتا خیلی خوشحاله و دائم خدا رو شکر میکنه 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

من شما رو میشناسم.در جریان پرونده برای فرزند خواندگی بودم

خداروشکر همه چی اوکی شد.ایشالا روز ب روز خوشبخت تر بشین.اسم گل دخترت چیه؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سلام من شما رو میشناسم.در جریان پرونده برای فرزند خواندگی بودم خداروشکر همه چی اوکی شد.ایشالا روز ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم.بله خدا رو شکر  آبان ماه دخترم رو گرفتم.اسمش مانلی هست.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
سلام عزیزم خیلی ممنونم.بله خدا رو شکر  آبان ماه دخترم رو گرفتم.اسمش مانلی هست.

خدا حفظش کنه.چ اسم قشنگی داره گل دخترت

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خدا حفظش کنه.چ اسم قشنگی داره گل دخترت

خیلی ممنونم عزیزم لطف دارید 

خیلی ممنونم عزیزم لطف دارید 

چه خبر عزیزم چه میکنی با بچه داری   سخته اسونه چجوریه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
چه خبر عزیزم چه میکنی با بچه داری    سخته اسونه چجوریه

سلامتی عزیزم.والا خیلی سخته ولی شیرین هم هست.فعلا درگیر بد غذاییش هستم امروز صبح چند نوع صبحانه آوردم نخورد انقدر گریه کردم...غذا نمیخوره اعصابم بهم میریزه.

راستی شما چیکار کردید؟ 

سلامتی عزیزم.والا خیلی سخته ولی شیرین هم هست.فعلا درگیر بد غذاییش هستم امروز صبح چند نوع صبحانه آورد ...

عزیزممم  چرا گریه  اشکال نداره گشنش باشه میخوره لوس خانوم شده دیگه بس نازشو میکشین   من هیچی والا  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

سلام عزیزم شما معلمی

یه آشنایی آزمون استخدامی رشته مشاوره قبول شده پرسید که توی مصاحبه از کتاب مشاوره یا رشد سوال میپرسن؟

در کل سوال تخصصی رشته رو میپرسن یا سوالات کلی

خانم معلم 👩🏻‍🎓
سلام عزیزم شما معلمی یه آشنایی آزمون استخدامی رشته مشاوره قبول شده پرسید که توی مصاحبه از کتاب مشاو ...

سلام عزیزم سوالات علمی میپرسن ولی  نه به صورت کتابی...مثلا بیشتر تجربی میپرسن مثلا از من سوال کرد اگه دانش آموزان دچار مشکلی شد چیکار باید بکنی؟ بیشتر هدفش این بود که بگم به مشاور مدرسه ارجاع میدم...سوالاتی مثل این رو میپرسن..البته من ۵ یال پیش رفتم مصاحبه الان شاید سبک مصاحبه فرق کنه

مرسی از توضیحت😍😍

خواهش میکنم موفق باشی عزیزم 

خوبین عزیزم ، من چند روز پیش رفتم بهزیستی گفت ثبت نام سال ۹۷ باطل شده ، گفتم چرا اخه  جواب درستی نداد  خیلی غمگین شدم گفت دوباره باید ۳ سال و نیم نوبت بمونی    گفت برو اینترنتی ثبت نام کن هر چی میرم نمیشه کلی مدارک میخاست  اینترنتی اون سال من رفتم اینجوری نبود اصلا  یه گزینه نامه محرمیتم اضافه شده واقعا حیف این بچه هاست که دست بهزیستی اسیرن خاب بابا چرا نمیخاین خوشبخت بشن بهم گفت شما بچه هامونو میبرین اذیت میکنین باید سخت بگیریم ، گفتم خاب تحقیق کنین 

راجبه بد غذای دخترت نگران نباش دوست من بچش بدتره دهنشو سفت میکنه مبادا بهش غذا بده دوستم