2777
2789
عنوان

یکی توضیح بده فاز بعضی دخترها چیه

461 بازدید | 38 پست

سلام یک سوال 

چرا یک دختر یا خانم باید تلاش کنه که تو پیاده رو که داره از روبروی من  میاد به من تنه بزنه؟!!! چرا باید خودش رو جوری تو مسیر من قرار بده که احتمال برخوردمون زیاد باشه!

چندبار این اتفاق برام افتاده 

قبنا برعکس بود که😂

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما توهم زدی دخترا کاری بات ندارن

نخیر دو سه باره جدیدا زیاد شده از روبرو که میان می‌خوان چالش فیزیکی ایجاد کنن. حتی مورد بوده من داشتم راه خودمو میرفتم خورده بهم 

پیک می هست دختره فرار کن

فکر نمیکنم این آخری یک دختر چادری بود 

یجوری هم با اخم جلوم سبز شد که من فکر کردم نکنه من باباشو زدم.

چیزی که نمی‌فهمم اینه که چرا فکر می‌کنن مثلا اگر به من تنه بزنن من صدمه میبینم!!!

فکر نمیکنم این آخری یک دختر چادری بود یجوری هم با اخم جلوم سبز شد که من فکر کردم نکنه من باباشو زدم. ...

والا من سنم به دخترای امروزی نمیخوره نمیدونم فازشون چیه

ولی فکر کن ترم یک ارشد یکی از پسرا از من خوشش اومده بود و نود درصد کلاس متوجه شده بودن که اقا دیگه تلاش فایده نداره

ولی یه دختر چادریه بود دست از تلاش بر نمیداشت میشست جلوتر از پسره و رژ لب قرمزم میزد و دستشو میزد زیر چونه اش و زول میزد به پسره پسره هم مسخرش میکرد میگفت این فکر کرده الان من با این کارا عاشقش میشم 

کلا بعضی دخترا سبک مغزن یا حتی پسرا فکر میکنن اینطوری با این روشا میشه مخ زد

اعصابش خورده داره رو تو خالی میکنه

خب همین دیگه شما حرف دل من رو زدی اتفاقا منم  اینجوری حس میکنم دقیقا و دنبال این بودم یکی به این نکته اشاره کنه. 

ولی واقعا نمی‌فهمم چرا اینکار رو میکنن، من واقعا قد و قواره ام جوری نیست که اگه کسی بهم تنه بزنه چالشی برام ایجاد بشه چرا باید انتخابشون برای کرم ریختن من باشم

خب همین دیگه شما حرف دل من رو زدی اتفاقا منم اینجوری حس میکنم دقیقا و دنبال این بودم یکی به این نکت ...

اول جنسیتت رو بگو بعد ایا طرف تورو میشناسه ؟ اولین بار کجا دیدیش ؟ رفتار آدمای اطرافش چیه کنار اون نسبت به تو وقتی از جلوشون رد میشی ؟