2777
2789

فقط ی سوال دارم راجب انتخاب رشته

خودم بلدم انجام بدم  ک همشون ۲ ۳ ملیون ب بالا میخوان بخاطر ۲ ۳ تومن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یگو عزیزم منم کنکوری هستم راهنماییت کنم

عزیزم اینو واقعا نمیدونم خودمم چن سال درگیر انتخاب رشتم 

من دیپلم تجربی دارم کنکور ریاضی دادم سابقه هم ایجاد کردم ینی دوازدهم رشته ریاضیو نهایی دادم 

برا انتخاب رشته باید دوتا معدل وارد کنی کتبی و کل دیپلم من نمیدونم چی وارد کنم معدلای تجربیمو؟؟ 

اخه اصلا معدل کتبی نداده برا امتحان نهاییای امسال

هرچیز که پول نیست گلم هر سوالی داری بپرس انقدر تحقیق کزدم که از مشاورا زیاد میدونم

بخدا از هرکی پرسیدم از شرایط انتخاب رشته و قیمت ب من گفت 😐 

سوالمو یکم بالاتر پرسیدم میتونین راهنمایی کنین؟

عزیزم اینو واقعا نمیدونم خودمم چن سال درگیر انتخاب رشتم من دیپلم تجربی دارم کنکور ریاضی دادم سابقه ه ...

آره برا منم این میاورد ولی اونقدر زدم تو اصلاح وتایید اطلاعات انتخاب رشته مو بالا آورد دیگه معدلم نزدم خودشون دارن دیگه

آره برا منم این میاورد ولی اونقدر زدم تو اصلاح وتایید اطلاعات انتخاب رشته مو بالا آورد دیگه معدلم نز ...

خب من ک تغییر رشته ایم شرایطم فرق داره 

ینی معدل و وارد نکردی اصلا؟

بخدا از هرکی پرسیدم از شرایط انتخاب رشته و قیمت ب من گفت 😐 سوالمو یکم بالاتر پرسیدم میتونین راهنمای ...

منم کنکوری هستم گلم مال منم اینفدر زدم اورد سایت اون معدلارو هم نزدم خودشون دارن هنوزم بهمون معدل ندادن که

خب من ک تغییر رشته ایم شرایطم فرق داره ینی معدل و وارد نکردی اصلا؟

من که نه وارد نکردم انقدر زدم خودش بالا آورد انتخاب رشته کردم معلدلمم جای خالی بود از کجا معدل بیارم سایتشونم هنگ میکنه کارنامه مو بالا نمیاره