ایشون چشماش مشکیه ابروهاشم مشکیه بعد سفیدی چشمشم خیلی زیاده لباشم ک ۵سانت بالا پایین رژ زده دماغشم انحراف داشت صورتشم چاقه خودشم چاقه چون من دیدمش میدونم این چ برنامه ایه خدایی ک انقد میشه فیل تر زد و فتوشاپ کرد مگ میشه😂بعدشم نگید عکس پخش کردن و اینا پیجش بازه
ب بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارماز نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ب بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارماز نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
اینستا کلا فیکه همه قیافه ها فیل تره فیل تر خیلییییییییییی تغییر میده
اخه تروخدا در این حد؟پس اون همه انحراف دماغ چی میشه
خب ب تو چه شوخیدم😂😂خب خودشونو ب آبو آتیش میکشن تا بگن ما خوشگلیم
بخدا حالا من فتوشاپم در این حده ک میرم رژ لبمو پر رنگ میکنم بعد بابام میگ عکست اصلا شبیه خودت نشده بعد وقتی میخام برا دوس پسرم بفرستم عذاب وجدان میگیرم میگم فتوشاپه😂
فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
مشخصه بنده خدا بینی و لب و... خیلیا همینجوری هستن
چیش مشخصه؟میگم دماغش ب شدت انحراف داره و کجه با کدوم برنامه درست کرده ک اصلا معلوم نیس انحراف دماغش طوریع انگشتش بش بخورع خون ریزی میکنه