2777
2789
عنوان

مهاجرت

128 بازدید | 24 پست

بچه ها ،شما میتونید تنهایی مهاجرت کنید؟مثلا فرض کنید لاتاری قبول شید یا یه موقعیت دیگه پیش بیاد که بخواید تنهایی برید کشور دیگه و زندگی‌کنید؟من احساس میکنم خیلی سخت و حتی بهش فک میکنم مضطرب میشم

صد در صد میتونم اصلا دارم تلاش میکنم که تنهایی مهاجرت کنم.=)

برای جلوگیری از ناراحتی و بحث بیجا: حق با شماست دوست عزیز:)ایراد نداره گاهی وقتا تنها کاری که میکنی زنده موندن باشه.

بله 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاتاری  برنده شدن به معنای اخذ قطعی ویزا آمریکا نیست خیلی مهمه که آیا قوانین ثبت نام رو رعایت کردید یانه ،خیلی از افراد ریجکت میشن

زندگی در کشور جهان اول اونقدر آپشن داره که تنهایی یادت می ره

من ۱۹سالگی از ایران رفتم وبعد ازدواج برگشتم واوایل خیلی سخته خیلی چه شبها که تا صبح اشک ریختم .تنهایی و غربت از یک طرف ادغام با جامعه جدید مسائل مالیش و زبان وهزار تا دردسر ..ولی میگم قوی باشی همه اینا تموم میشن وبه خو استه هات میرسی

منم‌منظورم‌همینه،فرض کنید بخواید بدون همسر و فرزند برید

اصلا و ابدا ،اصلا نداریم مادری بخواد بچه هاشو بزاره بره مگه اینکه مشکل حادی تو زندگیش باشه که بتونه دل بکنه  ،پس بچه هام و همسرم چی کار کنن ،میمیرم بدون بچه هام 

اصلا و ابدا ،اصلا نداریم مادری بخواد بچه هاشو بزاره بره مگه اینکه مشکل حادی تو زندگیش باشه که بتونه ...

مادر تنها واقعا باید خیلی قوی باشه .من هرگز نمیتونم تصور کنم این شکلی مهاجرت کنم هرگز