2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 24 پست
الان برگشتید ایران؟پشیمون نیستید؟

یه چیزی رو رک بگم ببین عزیرم شما اینجا وقتی برای خودت کسی هستی و خونه زندگی ودرآمد خوب داری اونور باید بری وتن به هرکاری بدی و سطح زندکیت پایین میاد ولی چیزای دیگه بدست میاری.وباید انتخابت بین اینا باشه.ولی برای کسی که از صفر مهاجرت کنه خیلی عالیه.من اوایل پشیمون نبودم ولی الان با این اوضاع مملکت و اینکه بچم داره اینجا بزرگ میشه با آینده نامعلوم دروغه بگم پشیمون نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا دقیقا ، 

میدونی منظورم چیه ؟مثلا یکی دو‌ سال پیش یکی از‌ دوستام لاتاری قبول شد،بعد خودش و دخترش رفتن شوهرش یکسال بعد کارش جور شد رفت،همین موقعیت خوب خیلی ادم باید صبر داشته باشه و قوی‌باشه واقعا سخته

میدونی منظورم چیه ؟مثلا یکی دو‌ سال پیش یکی از‌ دوستام لاتاری قبول شد،بعد خودش و دخترش رفتن شوهرش یک ...

این چیزی که گفتید باز قابل تحمل تره و خیلی ها میتونن انجامش بدن و 

کدوم‌ کشور زندگی‌میکردی عزیزم؟نمیتونی برگردی؟

یکی از کشورهای اروپایی.تونستنش که میتونم ولی میگم همون داستان پایین اومدن سطح زندگی هست .مثلا همسر من که اینجا کلی آدم الان براش کار میکنن حاضر نمیشه دوباره بره اونجا برای کسی کار کنه .زندکی اونور خیلی متفاوت از اونی که میشنوین و اکثر اونایی که رفتن حقیق زندگی اونجارو نمیگن که.مگر اینکه جزو طبقه خیلی ثروتمند باشی یا از نظر تحصیلی جزو درجه یکها که زود پیشرفت کنی .آمریکه البته شرایطش کمی بهتره 

یکی از کشورهای اروپایی.تونستنش که میتونم ولی میگم همون داستان پایین اومدن سطح زندگی هست .مثلا همسر م ...

اره میفهمم‌چی‌میگی‌ عزیزم ،❣️انشالله هر چی خیره براتون پیش بیاد

من اونجا پزشک و استاد دانشگاه اینجا رو‌میشناختم که تو رستوران کار میکردن یا پیتزا میبردن تا اقامتشون اکی شه تا دوباره از صفر شروع کنن و وافعا روحیه قوی میخواد وسن هر چه کمتر بهتره.ولی بدای بچه هامون عالیه دیگه سختی ماهارو نمیکشن