2777
2789
عنوان

کیا با شوهرشون قهرن یا دلخور

548 بازدید | 53 پست

از دیروز باهاش قهرم سرم داد کشید و هولم داد خوردم زمین...

از دیروز لب به هیچ غذایی نزده منم به خودم قول دادم دیگه تحویلش نگیرم

همیشه دعوامون میشه زود دلم تنگ میشه خودم میرم اشتی دیگه عادت کرده بلد نیس ناز زنشو بکشه الان منتظره من پیشقدم شم بگم بفرما بیا غذا پختم ...جامو ازش جدا کردم چون بهم توهین کرد 

یه توهین خیلی زشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم خیلی پررو شده بود همش انتظار داشت من برم جلو. یکی دو باراینکارو نکردم الان ادم شده دیگم باهاش کاری ندارم قبلا رو بودم ولی الان نقش عاشق پیشگی بازی میکنم اعصابم خیلی خییییلییی ارومه دیگه کشش بحث و دعوا ندارم شوهر منم ی بار سر ی چیز الکی گفت بگو گوه خورذم غلط کردم اون روزم امتحان مهم داشتم گفت تا نگی نمیبزمت😞

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

منم از پنجشنبه قهرم جامو جدا کردم ولی دلم براش تنگ شده ولی خیلی بی شعوره ولی من شب که میاد غذاشو میدم جاشم میذارم خودش برمیداره خیلی دلم گرفته هم توهین کرد بهم هم مسخرم کرد خیلی دلمو شکوند 

عمرا بیاد ۲۰ روز شده سفت خودمو گرفتم اخر سر خودم پیش قدم شدم...شده ارزو برام یه بار بیاد سمتم

خب از اول عادتش دادی دیگ 

کینه ایم هس

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
آخی عزیزم  ولی جاتو چرا جدا کردی

سر همون توهینش...

شب بعد خابوندن دخترم رفتم بغلش کردم و ....گفت خابم میاد فرداش نشون دادم دلخورم گفت تو هر وقت من باهات رابطه نگیرم اینجور قهر میکنی منم از حرفش به شدت ناراحت شدم و گفتم باشه دیگه پیشت نمیخابم که بهم طعنه دوست داشتنمو نزنی