2777
2789
عنوان

کیا با شوهرشون قهرن یا دلخور

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 53 پست
من دلم که تنگ میشه یاد حرف و توهین و داد و هوارش میفتم به خودم میام که باز خر نشم برم سمتش

باز تو خوبی..من زود خر میشم مامانم نمیزاره..داد میزنه سرم میگه اگه بلایی سرت بیاره بعدش چی کار میخوای بکنی.🥲

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یک هفته شده باهاش قهرم خونه مامانمم میخوام ازش جدا شم اما خیلی دلتنگشم خیییلی.. خطمو هم خاموش ک ...

شما که همو دوست دارین و دلتنگین چرا طلاق 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

منم شوهرم امروز محکم زد پس گردنم با ناخنش فرو کرد داخل گردنم چون برگه هایی که لازمش میشده رو ندیدم رفته بوده زیر صندلی پامون رفته روش کثیف شده و خراب شده 

جلو بچه همسایه گرفت منو زد، جلو بچه منو زده حالم خوب نیست فقط همش دارم دعا میکنم بمیرم. خسته شدم اومدم زندگی کنم نه مردگی بمیرم که بهتره

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  
سر چی ؟

هم من هم مامانمو کتک زد و با چاقو تهدیدمون میکرد..مامانش اینا سه ماهه خونمو کرده بودن تو شیشه..تازه دارم به آرامش واقعی میرسم اما خب بازم دلم تنگ میشه

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
منم شوهرم امروز محکم زد پس گردنم با ناخنش فرو کرد داخل گردنم چون برگه هایی که لازمش میشده رو ندیدم ر ...

الان خودش گردنمو دید میگه خیلی بد شده 😔

عزیزم من تو جای خودم میخوابم رو تخت حتی جاشم انداختم اصلا نیومد یه کوسن از مبل برداشته تو حال خوابید ...

باهاش صحبت کن بگو که توهین کردن و دوست نداری توهین کردن کارای ادم خوب نیست و ....

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
الان خودش گردنمو دید میگه خیلی بد شده 😔

پس گردنی که به من میزنه باعث شده گردن درد شدیدی بگیرم با سوزش عجیبی چندساله این درد با منه😩