2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاستا الفردو مرغو خورد کن سرخ کن قارچم خورد کن سرخ کن بعدش ماکارونی رو بزار بپزه تو این حینشیر یه لیوان و خامه و هم بزن وقتی پخت خامه و شیرو بریز روش پنیر پیتزا بزن روش همش بزن اویشن فلفل نمک و اینارم بزن با زیتون بدون هسته و گوجه گیلتسی تزیین کن عالیع

آره عزیزم

پاستا پنه یا فتوچینی رو بریز داخل آب درحال جوش با نمک و کمی روغن.

بعد فیله های مرغ تفت بده روش پودر سیر یا خود سیر، نمک و فلفل هم بزن.بعد قارچ های خورد شده رو اضافه کن اونقدر تفت بده که آبش گرفته بشه.بعد که آبش گرفته شد خامه صبحانه زیاد رو اضافه کن، و اگر خواستی یکم شیر هم میتونی اضافه کنی و هر پنیری که خواستی به سسش اضافه کن و شعله رو خیلی کم کن و سرش بزار  تا پنیر آب بشه.(راستی ادویه هم بهش اضافه کن،من خودم پودر پاپریکا و فلفل قرمز و نمک و پودر سیر و آویشن و کاری میزنم).

بعد یکم که پنیر آب شد پاستا رو بهش اضافه کن و هم بزن و شعله رو خاموش کن و نوش جان کن.

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
ممنون گلم

خواهش میکنم گلم اگر وگانی یا از مرغ بدت میاد بگو رسپی وگانش بدم که خودم همیشه استفاده میکنم.

درضمن خامه و پنیرش باید از بقیه مواد بیشتر باشه که مزه خوبی بگیره.

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.