پاستا پنه یا فتوچینی رو بریز داخل آب درحال جوش با نمک و کمی روغن.
بعد فیله های مرغ تفت بده روش پودر سیر یا خود سیر، نمک و فلفل هم بزن.بعد قارچ های خورد شده رو اضافه کن اونقدر تفت بده که آبش گرفته بشه.بعد که آبش گرفته شد خامه صبحانه زیاد رو اضافه کن، و اگر خواستی یکم شیر هم میتونی اضافه کنی و هر پنیری که خواستی به سسش اضافه کن و شعله رو خیلی کم کن و سرش بزار تا پنیر آب بشه.(راستی ادویه هم بهش اضافه کن،من خودم پودر پاپریکا و فلفل قرمز و نمک و پودر سیر و آویشن و کاری میزنم).
بعد یکم که پنیر آب شد پاستا رو بهش اضافه کن و هم بزن و شعله رو خاموش کن و نوش جان کن.