2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

655 بازدید | 41 پست

من الان تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم که خونه مال پدر شوهرمه دو طبقه است طبقه اول وسایل اضافه مادر شوهرمه طبقه دوم منم خونه بزرگه و فقط یه اتاق خواب داره و من دو تا بچه دارم 

خودمون یه آپارتمان۸۰ متری داریم که تو یه شهر بزرگتره که تا این شهر که ما توشیم ۱۵ دقیقه راهه که ماهانه مبلغی اجاره میگیریم که پول تو جیبی من حساب میشه و با پول پیش هم ماشین خریدیم که زیر پای منه

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر شوهرم گفته اگه میخواین بیاین تو شهر بزرگتر نرین خونه خودتون بیاین یکی از ۸ تا واحد ما ولی من راضی نیستم

و شوهر میگه اگه نمیخوای همین جا بشینی باید ماشین و بفروشم و پول تو جیبیتم قطع کنم بریم شهر بزرگتر خونه خودمون 

موندم الان بین سه تا انتخاب 

خوب الان مشکلت چیه

الان من میگم بریم خونه خودمون که دو خوابه است تو شهر بزرگتره

اینجا هم بزرگه فقط تک خوابه است

وقتی به ماشین عادت کنی خیلی سخته

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️
الان من میگم بریم خونه خودمون که دو خوابه است تو شهر بزرگتره اینجا هم بزرگه فقط تک خوابه است

بچه هات چند سالشونه و جنسیتشون چه

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
برو تو یکی از واحدهای پدر شوهرت یکی از این پدر شوهرها لطففففاااااااا

اخه اون موقع راحت نیستم 

همه میگن بده باهاشون تو یه ساختمون باشم

الان من میگم بریم خونه خودمون که دو خوابه است تو شهر بزرگتره اینجا هم بزرگه فقط تک خوابه است

یابرو خونه پدرشوهرت،یاهمونجا بمون تحمل  کن تا یکم دیگه دست بالتون بازبشه بعد بری خونه خودت