پس تو چرا ناراحتی بکش کنار بخاطر دل مامانت داری تلاش می کنی ولی بیفایدس مادرتم بمرور عادت می کنه
اره منم دیگه حوصلشون وندارم خسته ترازاین حرفام باهاش کل کل کنم .اما بازم ول کن نیست چندروز پیش زنگ زد کلی حرف بارم کرد .من حتی نتونستم جوابش و بدم توشوک بدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توام بلاک کن از هفت جا طلب داره!!! خب سیسمونی اصلا لازم داشتی یا اصلا دوست نداشتی بهش بدی زوری نیست که !!!!تازه حرف مفت بزنه دلتو بشکونه اصلا این آدم برات مهم نباشه چند سالشه فکرنمیکنم سنش زیاد باشه
بنظرم ریشه رفتار زن داداشت رو باید تو خونه مامانش جستجو کنی بنظرم مادرش میتونه با حرفاش رفتار زن داداشتو جهت بده یعنی اگه خوبیتون بگه اونم با شما خوب ولی بدی تون بگه طبعا اونم با شما بد برخورد میکنه
بنظرم ریشه رفتار زن داداشت رو باید تو خونه مامانش جستجو کنی بنظرم مادرش میتونه با حرفاش رفتار زن داد ...
ببین قبل ازدواجش انقد اززنداداش خودش پیش من مینالید که اذیت میکنه داداشم و گرفته تو دستش مادرم گناه داره و فلان .منم میگفتم چقدربد اینجورادمها خیرنمیبینن نباید اینکارهارو کرد .بعدمن باخودممیگفتم خب اینکه خودش این مشکل و بازنداداشش داره باماخوب میشه دیگه انقد اوایل هواش و داشتم دیدم انگارن انگار .بعدفهمیدم اینا بدبودن که زنداداششم اینکارهارو میکرده