2777
2789
عنوان

به نظرتون بخاطر زنداداشم دیگه قید داداشمم بزنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 83 پست
من اگه بدونم بخاطر رفتوامد من قراره اوقات داداشم تلخ شه خیلی کم میرم مثلا دوبار درسال شایدم کمتر الا ...

من کلا یکبار رفتم شام خونه داداشم تاحالا نرفتم دوبارم درحد یکساعت سرزدن اونم بخاطر مادرم که بردمش نزدیک دوساله ازدواج کردن .یکبارم بخاطر بچش رفتم که برافامیلاش کاچی درست کرد جلو ما داد بعد به مانداد گفت کمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مستقیم بهش بگین چرا این رفتارو داره 

گفتیم .میگه شما به داداشت یادمیدید .درصورتی که خداشاهده که ما هیچی نمیگیم .مثلا رفتم بچش و سربزنم دنیااومده بود جلومابرافامیلاش کاچی درست کرد داد به ما نداد گفت کمه حالا مابدرک به خواهرزاده ۶سالمم نداد بچه فقط نگاه میکرد 

وا یعنی چی مگه میشه آدم قید داداششو بزنه. برو اصلا هم به زنداداشت توجه نکن هرکار میخواد بکنه بکنه ...

خب وقتی بریم کم محلی کنه .قیافش و این ور اونور کنه من اعصابم بهم میریزه

قید داداشتو بزن وقتی زن داداشت راضی نیست و از شما خوشش نمیاد چرا کاری میکنی بیشتر از این تحقیرتون کن ...

اره منم همین ومیگم نمیتونم بخاطر لج اون خودمم اعصابم و خورد کنم .امادخترخالم میگه نزاربه خواستش برسه .بخدا مادرم کلا دوبار شام رفته خونش .اصلا یکبارتعارفم نمیکنه 

برو اصلا زنداداشت هم آدم حساب نکن فقط با داداشت گرم بگیر تا آدم بشه

ببین من ازداداشمم لجم میکیره اگربدونی چقدر حرص میده مارو جلو ما یکچیز میکه بعد جلو اون یکجوردیگه .اون میگه داداشت همش پشتی شمامیکنه .درصورتی والا داداشم جلوما پشتی اون میکنه 

زنداداش موجود عجیبیه 

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

خونشون نرو عزیزم،داداشتم خودش میاد میبینیش دیگه

چرا خودتو سبک میکنی!!!؟؟؟

نهایت  هر آدمی الویتش زندگی مشترکش هست.

تو هم سرت تو زندگی و پیشرفت  و اهداف خودت باشه

بزار همش طرف زنشو بگیره چه فرقی به حال تو میکنه

هزار تا کاربری داشتم سر چرت و پرت ترکیدن
ازمن که بدکینه داره اخه توقع داشت سیسمونی بچم و بدم بهش .ندادم .

زنداداش منم خیلی اذیتمون کرد بیخیال باش اینا درست بشو نیستند 

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

مثل زن دادش من ما مرییم خونش باورکن رک بهمون میگه برید ۴ سال ازدواج کرده میگه مانوخونه اییم مهمون خونمون نمیمونه خانواده خودش اره ما نه...دادشم گفت هرچی گفت درنشید بریدما هم رابطمون قطع کردییم اخر خودش تنها میشه ...بچش به دنیا اومد میکفت کشیده به خانواده خودم ما هم چیزی نگفتییم اینگار خودش چه گوهی که خانوادش باشه تا الان دستپحتش نخوردم از بس مهمان نواز بوده دادشم خودش میاد ماهم لخاطر دادشم تحملش کردییم ولی از مهر امسال نتیجه گرفتم نگاش نکنم 

گفتیم .میگه شما به داداشت یادمیدید .درصورتی که خداشاهده که ما هیچی نمیگیم .مثلا رفتم بچش و سربزنم دن ...

اگه واقعا این طوری باشه که خیلی بیشعوره 

بعدم کمتر برو ولی ارتباط خودتو با برادرت حفظ کن