2777
2789
عنوان

کیا اچ پی وی داشتن و درمان شدن؟کرج

665 بازدید | 28 پست

ممنون میشم ۱دکتر خوب و با حوصله برای درمان اچ پی وی و تبخال تناسلی معرفی کنید

دکتری که وقتی بفهمه مجردی بد برخورد نکنه

و اگه کسایی اچ پی وی و یا تبخال هم داشتن و درمان شدن اطلاعاتشونو با ما به اشتراک بزارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يكى از دوستان من

تست تايپينگ اچ پى وى داد بعد از يك سال كامل پاك شده بود

ولى طبق نظرپزشك بايد هر سه سال پاپ اسمير بده 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

اچ پی وی همون ایدزه؟که یک فیلم سریال خوب ایرانی قشنگ به این موضوع پرداخته بود و خوب توضیح داده بود 

اینو میدونم که باید تا اخر عمر باهاش زندگی کرد و داروهاشو مصرف مرد و ازدواج اینا هم میشه کرد ولی باید به طرف بگی با روش های کنترل انجام بگیره و اینکه میتونن مادر شن ولی نفهمیدم بچه شون هم ایدزی میشه یا نه 

در مورد تب خال تناسلی هم دیگه خودت گفتی قضاوت نکنید اینا باید درمان بشی درمانش هم هست فقط دیگه باید شریک جنسیت هم درمان شه در غیر این صورت نمیشه درمانش کامل و اینکه این بیماری بیشتر در افراد که چنتا شریک جنسی متعدد دارن به وجود میاد به خاطر همیت شریک جنسیت احتمالا ⁦🤦🏻‍♀️⁩

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا