2777
2789

لطفا😭فقط برای یک نفر میخام

کمکم کنید

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

دستورش تو گوگل هست یادم نیست فقط برنج یک پیمانه بریز تخم مرغ سفیده شو نریز فقط زرده کمی گلاب بزن بوش ...

باشه عزیزم مرسی

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج رو که آب کش کردی 

یکم رو بردار 

با زعفرون و یه تخم مرغ و ماست یکم دارچین و نمک و فلفل ترکیب کن 

تیکه های مرغ رو هم که پختی ( قشنگ با پیاز و سیر که بو بد نده ) اضافه کن 

ته ظرفت یکم روغن بریز 

این مواد رو اضافه کن بعد با قاشق خوب سطحش رو صاف کن و باقی برنج ها رو بریز روش 

شعله پخش کن بزار 

کم کم کن 

۴۵ الی ۱ ساعت بعد نوش جان 

ریخن مرغ اختیاریه

از هوش مصنوعی برات سوال کردم‌ 

ته چین یه غذای خوشمزه و آسونه که می‌تونی برای یه نفر هم درست کنی 😊. اینجا طرز تهیه ته چین برای یک نفر رو بهت می‌گم:

مواد لازم:

- برنج: نصف پیمانه

- ماست: ۲ قاشق غذاخوری

- زعفران (در صورت تمایل): یه مقدار خیلی کم (حدود نصف قاشق چای‌خوری، حل شده در کمی آب جوش)

- روغن مایع یا کره: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

- نمک: به میزان لازم

- زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد

- مرغ یا گوشت پخته شده (در صورت تمایل): به میزان دلخواه

طرز تهیه:

1. **برنج را آب‌کش کن**: اول برنج رو بشور و با آب کافی بپز. بعد از پخت، آبش رو بگیر و کنار بذار.

2. **مواد طعم‌دهنده را آماده کن**: زرده تخم‌مرغ، ماست، زعفران (اگر استفاده می‌کنی)، و نمک رو با هم مخلوط کن.

3. **برنج و مواد طعم‌دهنده را با هم ترکیب کن**: برنج آب‌کش شده رو به مخلوط زرده تخم‌مرغ و ماست اضافه کن و خوب مخلوطشون کن تا برنج به خوردشون بره.

4. **ظرف رو آماده کن**: یه ظرف کوچیک (مثل یه لیوان یا فنجان داغ‌شده) بردار و کفش رو با روغن مایع یا کره چرب کن.

5. **مواد ته چین رو بریز**: مخلوط برنج و مواد طعم‌دهنده رو داخل ظرف بریز و صافش کن.

6. **مرغ یا گوشت (در صورت استفاده) رو اضافه کن**: اگه می‌خوای ته چینت گوشت یا مرغ داشته باشه، می‌تونی تکه‌های کوچکی از مرغ یا گوشت پخته شده رو لابه‌لای برنج بذاری.

7. **ته چین رو بپز**: ظرف رو با یه پوشش مناسب (مثل فویل) بپوشون و بذارش توی یه قابلمه‌ای که یه لایه آب داره (حدود ۲-۳ سانت آب). حرارت رو روی درجه متوسط بذار و بذار حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزه.

8. **ته چین رو برگردون**: بعد از پخت، یه بشقاب روی ظرف بذار و ته چین رو برگردون روی بشقاب.

یه ته چین خوشمزه برای یک نفر آماده‌س! 😋 

مواد لازم (برای ۱ نفر)

برنج: ۱ پیمانه (نیم‌پز شده)

مرغ: ۱ تکه کوچک (سینه یا ران پخته و ریش‌ریش شده) – یا میتونی با گوشت چرخ‌کرده قلقلی درست کنی

زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد

ماست چکیده: ۳ قاشق غذاخوری

زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری

کره یا روغن: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

خلال پسته و زرشک (اختیاری برای تزیین)

---

طرز تهیه

1. برنج رو نیم‌پز کن: برنج خیس‌خورده رو با کمی نمک بجوشون، وقتی کمی نرم شد آبکش کن.

2. مایه ته‌چین رو بساز: ماست، زرده تخم‌مرغ، زعفران دم‌کرده، نمک و کمی فلفل رو مخلوط کن. نصف برنج رو داخل این مخلوط بریز و خوب هم بزن.

3. ته‌چین رو لایه‌چینی کن: کف قابلمه‌ی کوچیک یا تابه نچسب رو چرب کن. نصف مخلوط برنج زعفرونی رو بریز و فشار بده تا منسجم بشه.

4. مرغ رو اضافه کن: مرغ ریش‌ریش شده رو روی لایه‌ی برنج بذار.

5. باقی برنج رو روش بریز و دوباره کمی فشار بده تا فشرده بشه.

6. پخت: ۱ قاشق روغن یا کره آب‌شده روی برنج بریز، در قابلمه دم‌کنی بذار و روی حرارت ملایم حدود ۴۵ دقیقه بذار تا طلایی بشه.

7. تزیین: بعد از پخت، ته‌چین رو برگردون و با زرشک و خلال تزیین کن تمام

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

فقط اومدم بگم من بدون تخم مرغ درست میکنم ،عالی هم میشه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
برنج رو که آب کش کردی یکم رو بردار با زعفرون و یه تخم مرغ و ماست یکم دارچین و نمک و فلفل ترکیب کن تی ...

ممنون عزیزدلممم

از هوش مصنوعی برات سوال کردم‌ ته چین یه غذای خوشمزه و آسونه که می‌تونی برای یه نفر هم درست کنی 😊. ا ...

ممنونم جانم

مواد لازم (برای ۱ نفر)برنج: ۱ پیمانه (نیم‌پز شده)مرغ: ۱ تکه کوچک (سینه یا ران پخته و ریش‌ریش شده) – ...

ممنونم عزیزدلم