2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

346 بازدید | 23 پست

یه مشکلی نزدیک دو سه هفته با شوهرم برامون پیش اومده و جو خونه خوب نیست بچه نداربم . فقط میخوام بخونم قضاوت قبول شم روش کم شه و بعد جدا شم ازش. رفتار این مدتش و یادم نمیره. میشه یک سال تحملشون کرد یه سال طلاق عاطفی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا معتقدم حرمت بین افراد نباید شکسته شه، حتی تو دعوا. که ترمیمش خیلی سخته،، ولی اینم باید در نظر گرفت که تو دعوا حلوا پخش نمیکنن ، ممکنه یه طرف ناخودآگاه با حتی خودآگاه یه چیزایی بگه که واقعا بهش باور و اعتقاد نداره

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

حتما قبلش بحث پیش اومده که این حرفا زده 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

شوهر من دیروز با وزن یک تنیش افتاد به جونم و فقط مشت میکوبید تو سرم . حالا من چند کیلوعم ؟ ۴۸ . هر چقدر فکر کردم دیدم نه جای دارم که برم نه شغل نه تحصیلات. امروز همه چیز فراموش کردم و به زندگی عادیم خوشحال خندان ادامه دادم 😂🥲