2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکارمیکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 32 پست

من به جات باشم 

خواستکارم رو قبول میکنم

از ادمی که به بقیه توهین کنه

و قهر کنه

و دم دمی مزاج باشه خوشم نمیاد

خانمها برا زندگی یه پشت وانه محکم لازم دارن 

نه یه بچه مامانی

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به جات باشم  خواستکارم رو قبول میکنم از ادمی که به بقیه توهین کنه و قهر کنه و دم دمی مزا ...

دعا کن برام خواهر عزیزم.. دعا کن واقعا اگه صلاحم نیست نخواستن از طرف خودشون باشه

🕊️ free
مطمئنم اگه به خواستگارت بخاطر اون جواب رد بدی تا آخر عمرت پشیمون میشی کاش به خواستگارت بگی می خوام ی ...

گفتم بهش.. دوجلسه باهاش حرف زدم واقعا چیزی کم نداره بعد دوحلسه بهش گفتم بزار خودم خبر میدم

🕊️ free
وقت بذار خواستگار رو بشناس  درباره فحش هم واقعا نمیدونم چی بگم خیلیا اینطور هستن اولش بروز نمی ...

اولش یه تو نمیگفت. انقد مودب رفتار میکرد.. ولی جدیدا... اصلا نمیفهمم

🕊️ free
همه ی حرفش و بهونش در مورد خانوادش بود درمورد اینکه نمیتونه ب این زودیا کاراشودرست کنه بعد یک هفته ...

دیوونه نشی و باهاش ازدواج کنی قشنگ بی مسئولیت بودنشو نشون داده و اینکه حرفش حرف خانوادشه و اصلا مدریت بهران بلد نیست از من گفتن بود

گذشت و یه خواستگار برام اومد واقعا اولش نمیخواستم برم حتی ببینم ولی اصرار مامانم باعث شد ک ببینمش خ ...

ب نظر من ب خواستگار جدیت بله بگو اگه خانواده دار و باشخصیته نزار ی موقعیت خوب از دستت بره همکلاسیت با این رفتاراش نمیتونه خوشبختت کنه

شکسته اما قوی تر از همیشه💪 واس پرواز کردن، اول باید سقوط کرد.