2777
2789
عنوان

خانومایی ک ۲ماهه اول بارداری هستن..

402 بازدید | 35 پست

وضعیتتون چطوره؟حالت تهوع دارین؟سونو قلب رفتین؟

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

سونو قلب رفتم

حالت تهوع هم هشت شب ب بعد کمی دارم

میوه خیلی دوست دارم اما غذا نمیتونم بخورم

بداخلاق شدم شدید

یه دختر دارم

از اول بارداری استرس بهم دادن که باید پسر بشه

امروز کلی گریه کردم

👋Bye

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۸ هفتمه طبق سونو خیلی خیلی حالت تهوع دارم 

سونو تشکیل قلبم دو هفته پیش رفتم اوکی بود دیگه الان نمیدونم چه خبره اون تو

دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره
سونو قلب رفتم حالت تهوع هم هشت شب ب بعد کمی دارم میوه خیلی دوست دارم اما غذا نمیتونم بخورم بداخلا ...

ای جانم..مهم سلامته..ی سقط داشتم ۲ ماه پیش قلب نداش این دفعرو میترسم

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
ای جانم..مهم سلامته..ی سقط داشتم ۲ ماه پیش قلب نداش این دفعرو میترسم

انشالله این دفعه سالم سالمه

بخدا امروز ب شوهرم گفتم اگه دختر بود برمیدارم میرم خونه مادرم. تحمل این همه تبعیض جنسیت ندارم

😭😭

👋Bye
سونو قلب رفتم حالت تهوع هم هشت شب ب بعد کمی دارم میوه خیلی دوست دارم اما غذا نمیتونم بخورم بداخلا ...

وا چرا استرس منم ی دختر دارم هرچی خدا بخواد انشاالله سالم باشه

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.

منم نزدیک ۸ هفتهدهستم قلب نرمال،،معده درد و بی اشتهایی شدید هیچی. دوست ندارم ب شدت پرخاشگر و بی انرژی

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.