2777
2789
عنوان

میخوام موهای دخترمو حناکنم کسی تجربه ایی داره آیا؟👧🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 11824 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس خرابش نکن

گفتم تقویت شه حالا شاید از تخم مرغ محلی استفاده کنم بعد اینکه اگرم حنا بزنم باز ریشه موهاش هرچی دربیاد رنگ قبل موهای خودش میشه دیگه

چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره
چرا شامپو بچه هم عالیه، بجز فیروز که بیشتر برای نوزان استفاده میشه،و خوب موها رو تمییز نمیکنه. 

مرسی گل💖من از نوزادی تاالان ک ۵سالشه شامپو بچه میزنم براش

چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره
بعد حموم بزنم که موهام چرب میشه نمیشه قبلش زد ؟

هم قبلش میتونی هم بعدش، من خودم بعد حموم یک ذره از روغن و به کف دستم میمالم به موهام میزنم. وقتی موها نم داره و روغن نارگیل میمالی خیلی خوش حالت و نرم میشن. زیاد نزن که چرب بشه. 

من موهام کوتاهه، برای شما که موهاتون بلنده، یکی باید بهتون کمک کنه. تنهایی سخته. 

مرسی عزیزم⚘

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بعدش نمیشه از شامپو استفاده کرد؟

چرا میشه

ولی اول از همه باید با اب حنا رو از موهاش بشوری بعدش شاممو بزن

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

عالیه عزیزم، حتی برای ما هم شامپو بچه خوبه. 

اتفاقا من زمان مجردی شامپو بچه میزدم به موهام رنگش بور شده بود همه میگفتن رنگ زدی😂

باقهوه قاطی نکردی؟یکی از فامیلای ماهم بدون قهوه زده شرابی شده

با قهوه زدم خوب بود ولی بدون قهوه موهام شرابی شدن

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم... 
سلام عزیزم موهای دخترتو حنا ز دی؟ چجوری شد؟  قرارشد عکسشو بزاری 🌹