2777
2789
عنوان

میخوام موهای دخترمو حناکنم کسی تجربه ایی داره آیا؟👧🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 11877 بازدید | 93 پست
چقدر قهوه قاطی کردی؟یعنی قهوه تیره شده دوست نداری؟

قاطی نکردم قهوه .وای موهامو بدرنگ کرده بود خیلی دهاتی شده بودم باز خوبه کمرنگ شد اما دیگ هیچ وقت موهام اون پرکلاغی سابق نشد موهای دخترت چ رنگیه؟

من ماهی یبار میزنم خیلی خوبه ولی رنگ میگیره من شرابی شده و قهوه ای روشن موها خودم مشکی بود. پر تر میکنه

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا دخترم گزاشتم با اب ولرم قاطی کردم روغن زیتون و قهوه ریختم داخلش رنگش هرکی ک دید کیفت کرد خخخ& ...

ایول🤩چه مقدار حنا وقهوه قاطی کردی وچندساعت روماهاش بود بعدش شامپو هم زدی یانه

چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره
قاطی نکردم قهوه .وای موهامو بدرنگ کرده بود خیلی دهاتی شده بودم باز خوبه کمرنگ شد اما دیگ هیچ وقت موه ...

اگه موهات به قرمزی میزنه میتونی از وسمه استفاده کنی. کلا موها رو مشکی میکنه. 

برا پرپشتی موهات زره تخم مرغ محلیو با ی قاشق روغن زیتون قاطی کن بزار رو سرت خوب ماساژ بدخ که بره رو سطح پوست بعد ی مقدار قهوه بریز روش مثل خمیر بشه. بعدم ی فریزر بکش روش بعدم روسری بزار. 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
قاطی نکردم قهوه .وای موهامو بدرنگ کرده بود خیلی دهاتی شده بودم باز خوبه کمرنگ شد اما دیگ هیچ وقت موه ...

پس قرمز شده موهات،باقهوه اگه قاطی میکردی شاید قشنگ ترمیشد،موهای دخترم بوره زیتونی میزنه تقریبا ولی هرچی بزرگترمیشه تیره ترمیشه موهاش

چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره
من ماهی یبار میزنم خیلی خوبه ولی رنگ میگیره من شرابی شده و قهوه ای روشن موها خودم مشکی بود. پر تر می ...

باقهوه قاطی نکردی؟یکی از فامیلای ماهم بدون قهوه زده شرابی شده

الان خوب شده ولی وهمه مو رو وز میکنه

باید بهش روغن زیتون یا کرچک یا روغن رزماری برای نرمی موهات استفاده میکردی. ولی اشکال نداره، بعد هر حموم از روغن نارگیل خالص استفاده کن. برای نرمی و لطافت مو عالیه، 

برا پرپشتی موهات زره تخم مرغ محلیو با ی قاشق روغن زیتون قاطی کن بزار رو سرت خوب ماساژ بدخ که بره رو ...

ممنون عزیزم💛

شامپوی بدون سولفات یا با صابون زیتون یا ساری بشور. 

شامپو بچه نمیشه؟

بنظرم هر راهی رو انتخاب میکنی بکن ولی با حنا رنگ موهاش بد میشه نکن

خودمم رنگ موهاشو خیلی دوست دارم