2777
2789

لطفا فقط اگه تو خونه هم جلوی نامحرم چادر سر می‌کنین بیاین

تا حالا مهمون شب‌خواب داشتین؟

پدر و مادر و برادر همسرم قراره بیان خونمون و ۴ روز بمونن.

از غصه دارم دیوونه می‌شم. شاغل که هستم به کنار

با لباس پوشیده هم اصلا نمی‌تونم تو آشپزخونه کار کنم، همش فک می‌کنم آستینم مزاحمه. تازه با یه دستمم باید چادرمو بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب لباس بلند و گشاد به نظرم بپوش ،،چادر خیلی میپیچه تو دست و پا برا اشپزی

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

من مامانم توی این شراط مانتو بلند میپوشه چادر سر نمیکنه

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

درک میکنم 😢خیلی سخته 

اجرت با خدا 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
اعصابم خیلی به هم ریخته اگه می‌خواین بگین مانتو هم خوبه یا چرا اسلامو سخت می‌گیری، لطفا چیزی نگین و ...

برای باحجاب بودن و مصون از نگاه نامحرم تنها راهش چادر داشتن نیس دوست عزیز،، مانتوی بلند و گشاد هم میشه پوشید،، 😊فکر میکنم خدا خیلی مهربون تر از این حرفا باشه،نه؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️