2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نی نی سایت یاد گرفته 🤣🤣🤣

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دیگه ساخته نمیشه که

ایران رو محدود کرده جیمیل نمیشه ساخت من چندین هزار بار تلاش کردم باید شماره مجازی خرید و بعد

😑این زندگی زندگی نیست

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

راهنمایی کنید

برای ساختن ایمیل جدید در جیمیل، مراحل زیر را دنبال کن:

1. وارد حساب جیمیل شوید:
    • به سایت وارد شوید
    • اگر حساب جیمیل دارید، ایمیل و رمز عبور خود را وارد کنید و وارد حساب شوید.
    • اگر حساب جیمیل ندارید، باید یک حساب جدید بسازید. برای این کار روی گزینه Create account (ساخت حساب) کلیک کنید و اطلاعات خواسته شده را وارد کنید.
  2. ساخت ایمیل جدید:
    • پس از ورود به جیمیل، روی گزینه Compose (نوشتن) که معمولاً در سمت چپ بالا قرار دارد، کلیک کنید.
    • در پنجره باز شده، میتوانید اطلاعات ایمیل خود را وارد کنید:
      • در قسمت To (به): آدرس ایمیل شخصی که میخواهید برای او ایمیل ارسال کنید را وارد کنید.
      • در قسمت Subject (موضوع): عنوان یا موضوع ایمیل را بنویسید.
      • در قسمت Body (متن پیام): پیام خود را تایپ کنید.
  3. ارسال ایمیل:
    • پس از نوشتن ایمیل، روی دکمه Send (ارسال) که در پایین پنجره ایمیل قرار دارد، کلیک کنید تا ایمیل شما ارسال شود.

آیا نیاز به کمک بیشتری دارید یا مشکلی در انجام این مراحل دارید؟

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...

جدی میگی؟ وای شوخی😑

اره من که نتونستم و نشد بسازم و از ایمیل های قبلیم استفاده میکنم

احتمالا تو هم موقع خرید گوشی یه ایمیلی ساختین برو تو اپ جیمیل گوشیت ببین هست اگه باشه از اون استفاده کن

باز اگه میخوای امتحان کن شاید تونستی ولی من نتونستم و شماره ایران رو نمیاره

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

اره من که نتونستم و نشد بسازم و از ایمیل های قبلیم استفاده میکنماحتمالا تو هم موقع خرید گوشی یه ایمی ...

نه برای اونا که اوکیه خودم ۵ ایمیل دارم😅😂چی بگم والا هر روز یه مسخره بازی جدید

انگار اذم نیستیم ما...

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...

اره من که نتونستم و نشد بسازم و از ایمیل های قبلیم استفاده میکنماحتمالا تو هم موقع خرید گوشی یه ایمی ...

کی نتونستی ؟ من همین چند ماه پیش یه ایمیل جدید ساختم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊