2777
2789

مردهای متاهل خائن با دوس دخترشونو کجا پاتوق میذارند و ....

منظورم رابطه هست

شوهرعمه ی دوستم معلمه شنیدم خیانت کرده الان برام سوال شد تو خونه شون که ریسکش بالا بوده یهو زنش بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه خالی احتمالا

دوست و رفیقای خراب گاهی باغی جیزی میدن

نادون تریا هم میارن خونه وقتی زنشون نیس

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بعصیا محل کارشون .بعضی ها هم زن خرابا خودشون خونه دارن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نادون تریا چیه

اونایی که نادونی میکنن میارن خونه تندی لو میرن اونی که باهوشتره خونه خودش نمیاره

چه دل و جرعتی داشته با حقوق معلمی خیانتم کرده رو دل نکنه یه وقت 🤣باید دستو پای زنشو روزی هزار دفعه ببوسه که با همچین حقوقی و زندگی کنار اومده اونوقت خیانتم میکنه 😐

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

خب خونه مخفی دارن یا تو ماشیناینو بگما هشتاد نود درصده مردا خیانت میکنن باس ب فکر خودمون باشیم ما ز ...

دقیقا تمام مردان خائن اند در شرایطش خیلی خوب وا میدن

اگر مردی وفاداره چون شرایطش پیش نیومده

کافیه خانمش مریض یا باردار یا بلاخره شرایطش پیش بیاد

ندرتا مردی وفادار باشه نمیگم نیست به نظرم ۱ درصد

داییم یه مغازه داره تو محله پایین شهره

میگه چند تا از خونه ها کناریمون فاحشه خونه هست .هرروز زن و مرد میاد و میره همه هم سر و وصعشون داغوون

چه دل و جرعتی داشته با حقوق معلمی خیانتم کرده رو دل نکنه یه وقت 🤣باید دستو پای زنشو روزی هزار دفعه ...

ارتباطی نداره الان اغلب جامعه حقوقاشون وزارت کاری و کمه

تازه این آقا که میگم ۶۷ سالشه!

دقیقا تمام مردان خائن اند در شرایطش خیلی خوب وا میدناگر مردی وفاداره چون شرایطش پیش نیومده کافیه خان ...

انقدرم که میگی خراب نیستن مردا

من که ا اطرافم فقط یکی دو مورد دیدم باقیزمردا اهل خانوادن و مشکلی نیس حالا شاید به قول تو لو نرفتن ولی خوب انقدر همه مردا خراب نیستن

خدا برا هیچکی پیش نیاره

ارتباطی نداره الان اغلب جامعه حقوقاشون وزارت کاری و کمهتازه این آقا که میگم ۶۷ سالشه!

هرچی بلاخره باید قدردان زنش باشه واسم خیانتم میکنه 🙄مردک احمق

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

انقدرم که میگی خراب نیستن مردامن که ا اطرافم فقط یکی دو مورد دیدم باقیزمردا اهل خانوادن و مشکلی نیس ...

عزیزم یه طوری میگی اطرافم دیدم یعنی علم غیب داری میفهمی چه کسی سابقه ی خیانت داره؟

فقط لو رفته ها رو خبرداری گلم

فکر کردی با ۳۷ سال سنم چرا مجردم همین دیگه