2777
2789

شوهر من ته تغاریه برنامه میرزن هی منم دوست ندارم برم اصلا لباسی سبک خانواده اونا ندارم میرم موذبم همش اصلا خوش نمیگذره جاریم بچه هاش همه جارو بهم میریزن هیچ کدوم هیچ حرفی نمیزنن نمیگیرن جلوشونو

تعدادشون خیلی هست تو خونه کوچیک منم حالم بد میشه تاریخ پریودمم اخر هفته هست

برنامه شب یلدا ربختن هرچقدرم به شوهرم گفتم نریم قبول نکرد مسخره بازیه بخدا انگار ۲۷ اسفند سال تحویل بگی هست

وای اصلا سردرد خالص میگیرم میرم قبلا شوهرم نمیگفت بریم ببین چطوری درسش دارن میدن اون گیر میده بریم منم میخوام پریود شم اصلا حال ندارم نمیدونم چ کنم

دوستم میشناسه اینارو دورادور میگه اینا همشون تو دعا هستن نمیدونم واقعا شاید هستن همش بلا سرم داره میاد کاش انقدر شوهرم وصل نباشه بهشون من دوست ندارم برم

بعد من کم سن سالم منو مجبور میکنن شال بزن من بیرون بدون شال میرم تو خونشون شال میزنم بخدا الان تو فیلم های خود ایرانم حجاب خانواده همسر منو نمیگیرن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شوهرت بگو من حالم بده نیاز به استراحت دارم .دیگه یا عقلش میکشه میمونه پیشت یا میره و شاید دلت بشکنه

اما ربطی به دعا و اینا نداره همه مردا همینن بلاخره دوست دارن تو جو حانوادشون باشن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ای خدا منم احتمالا مجبور شم برم اونجا اصلا دلم نمیخواد اصلا خوش نمیگذره همش بقیه رو به رخ من میکشن ه ...

دقیقا منم عزیزم بهم تیکه هم میندازن خیلی چشم رو هم چشمی دارن و من برای گشتن با اینا خیلی جوونم از خاله زنک بازی هاشون بیزارم از اینکه عروس کلفت میبینن

به شوهرت بگو من حالم بده نیاز به استراحت دارم .دیگه یا عقلش میکشه میمونه پیشت یا میره و شاید دلت بشک ...

قبلا دوست نداشت میپیچوند وای اصلا اگه بدونید همش بی دلیل ضربه میخورم رفتارای شوهرم بد میشه دوستم میگفت کل زندگیت رو بگرد یا ببین چیزی به خورد شوهرت نمیدن