2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 34 پست
من همسرم قبلا میخورد ولی ازش قول گرفتم منم خوشم نمیاد بنظرم چیز چرتیه وهرکس بخوره بی عقل ترین ادم دن ...

حالا بخاطر خوردن و یا نخوردن همسرت،بقیرو بی عقل نکن ،امضا،داعم الخمر سابق :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا زندگی خودشه به شما ربطی نداره ک چی میخوره  اون یه اعتقاد داره شما یه اعتقاد...

آخه باباش معتاده اونم از مشروب شروع کرد میترسم اینم اینجوری شه ما هم یه سری فامیلامون میخورن نه جلوی زنو بچش نمیدونین چه جوری می‌رقصید وقتی اونو کوفت کرد با دختر داییاش

آخه باباش معتاده اونم از مشروب شروع کرد میترسم اینم اینجوری شه ما هم یه سری فامیلامون میخورن نه جلوی ...

عزیزم تو با همسرت صحبت کن ک دوس نداری ایشون بخوره 

ولی زندگی اونا به خودشون مربوطه دیگه 

دیگه کاریه که شده.میخوای چیکار کنی؟

به مشروب خوردنش کاری ندارم جلوی من خورد بدم اومد بعد با دخترای فامیلش می‌رقصید خواهرش تیکه بهش انداخت برو شلوارت درست کن برجستگی معلومه آنقدر بی حیا میشه آدم.؟

حالا بخاطر خوردن و یا نخوردن همسرت،بقیرو بی عقل نکن ،امضا،داعم الخمر سابق :/

کاری ب همسرم ندارم ولی هرکس بخوره بی عقله ادم پولشو میده این چیزا اخه مخصوصا برای نمایش گذاشتن تو اینستا و لاکچری نشان دادن خودشون نمیدونم چرا مشروب خوردن چ کار شاخیه والا از نظر من افت کلاسم داره

مشروب تفریحی اشکال نداره من خیلیارو دیدم تفریحی مشروب میخورن اما اگه حساسی به شوهرت بگو رعایت کنه

میدونه حساسم و از این رفتار غیر اخلاقی بدم میاد منظورم خوردن مشروب نیست منظورم رفتارش بعد از خوردنش 

کاری ب همسرم ندارم ولی هرکس بخوره بی عقله ادم پولشو میده این چیزا اخه مخصوصا برای نمایش گذاشتن تو ای ...

تفریحه دیگه ادم شاد و شنگول میشه

آدم اول باید خودش گرون باشه ، بعد خونه و ماشینش 👌
کاری ب همسرم ندارم ولی هرکس بخوره بی عقله ادم پولشو میده این چیزا اخه مخصوصا برای نمایش گذاشتن تو ای ...

شاخ چیه ربطی نداره هر کی ی جور خوشه

یکی با نمازی ک میخونه خوشه

یکی با مشروبی میخوره خوشه 

طرز فکرا متفاوته باید احترام گذاشت ب همه

به مشروب خوردنش کاری ندارم جلوی من خورد بدم اومد بعد با دخترای فامیلش می‌رقصید خواهرش تیکه بهش انداخ ...

چه خواهر بی ادبی 😐😐

حالا این بار که گذشت بشین صحبت کن که جلوی تو دیگه اینکارا رو نکنه اعصابتو بهم نریز

آدم اول باید خودش گرون باشه ، بعد خونه و ماشینش 👌