بچه ها من تا حالا کسی نبود مشروب بخوره از خانوادم امروز خونه ی دایی شوهرم دعوت بودیم شوهرم رفت جلوی چشمم مشروب خورد با پسر داییش چه جوریه مشروب خیلی بی شعور بود که جلوی چشم من این غلطو کرد و بیشعور تر اینکه مادرش به زور اومد ما رو برد خونه اینا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وا زندگی خودشه به شما ربطی نداره ک چی میخوره اون یه اعتقاد داره شما یه اعتقاد...
آخه باباش معتاده اونم از مشروب شروع کرد میترسم اینم اینجوری شه ما هم یه سری فامیلامون میخورن نه جلوی زنو بچش نمیدونین چه جوری میرقصید وقتی اونو کوفت کرد با دختر داییاش
حالا بخاطر خوردن و یا نخوردن همسرت،بقیرو بی عقل نکن ،امضا،داعم الخمر سابق :/
کاری ب همسرم ندارم ولی هرکس بخوره بی عقله ادم پولشو میده این چیزا اخه مخصوصا برای نمایش گذاشتن تو اینستا و لاکچری نشان دادن خودشون نمیدونم چرا مشروب خوردن چ کار شاخیه والا از نظر من افت کلاسم داره