2777
2789
عنوان

مگه نمیگن بعد هر سختی آسانی

266 بازدید | 26 پست

پس چرا نیست ؟ 

اونایی که از اول خوشبختن خوشبختن اونام که بدبختن بدبختن فقط تعداد کمی هستن که جاهاشون عوض میشه اکثریت همینه نظر شما چیه

اشتباه میگی 

کنار هر سختی آسونی هم هست 

نه اینکه قبل و بعدی هم باشه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفسیرتون اشتباهه در دل هر سختی یک آسانی هست که اون مشکل رو قابل تحمل می‌کنه.

سلام 😁خوبین 

خیلی وقته ندیدمتون 

اکثرا صبحا هستید مگه نه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
سلام 😁خوبین خیلی وقته ندیدمتون اکثرا صبحا هستید مگه نه

سلام عزیز منم خیلی وقته سایت نیومدم دو روزه مریضم هیچ کاری غیر از چک کردن نی‌نی‌سایت برام نمونده.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

خدا اگه درد میده درمونش هم میده

اگه سختی بهت بده مطمئن باش کنارش یه چیزی هم بهت میده که بتونی دوام بیاری و امیدوار باشی بتونی تحمل کنی

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

درسته خیلیا خوشبخت تر به نظر میرسن اما دقت کنی گفتم به نظر میرسن!

چون همه چی ظاهریه تا جای طرف نباشیم نمی‌تونیم متوجه ی سختی ها بشیم!

همه چیز به این بستگی داره خوشبختی رو در چی ببینیم ؛ مثلا من خوشبختیو اگه در پولداری ببینم اما نداشته باشم به اونی که پولداره میگم چه خوشبخته اما شاید اصلا اون خوشبختی رو در پول نبینه!

آدمای زیادی هستن که از نظر ما خوشبخت ترینن اما از نظر خودشون بدبخت ترینن!

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی منم دوست دارم بدونم

ببین مثلا مرگ یه عزیز خیلی سخته ولی گذشت زمان یا فکر کردن به مشکلاتی که اون دیگه مجبور نیست تحمل کنه این مرگ رو کمی آسون می‌کنه یا شبیه این

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
سلام عزیز منم خیلی وقته سایت نیومدم دو روزه مریضم هیچ کاری غیر از چک کردن نی‌نی‌سایت برام نمونده.

عزیزم 

خدا بد نده چی شده ؟گ