2777
2789
عنوان

با یه دورخوندن ........

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 30 پست
خدا کنه الان تست که این دوروز زدم بد نبود خوبم نبود یعنی میتونم ؟🤒

انشالله همه تلاشتو بکن که بعداً نگی کاش بیشتر استفاده میکردم ، چیزی که دست توعه رو درست بساز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم فقط خوندن نیست باید تمرکزت رو تست باشه و بعدش رفع اشکال با کتاب 

اها 

من همش با خودم این فکرو میکنم که دوستام از تابستون شروع کردم الان دور دومن من ولی تازه میخوام شروع کنم 

یا بعضی همکلاسیام از دهم شروع کردن تا یادم میاد دوس دارم گریه کنم

اصلا ناامید نشو خواهر من 7 ماه خوند و دورقمی شد با تمام وجود بخون آزمون آزمایشی هم شرکت کن

😍😍

فک نکنم بتونم شرکت کنم چون به قلمچی که نمیرسم سنجش انلاین هست ثبت نام نمیکنن ولی دوستام آزمونهای قلمچی که میدن قراره برام بفرستن

روانشناسیو خوب بخون ک بالای ۸۰درصد بزنی تک کتابه واقعا تاثیر داره تو رتبت 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
اها  من همش با خودم این فکرو میکنم که دوستام از تابستون شروع کردم الان دور دومن من ولی تازه می ...

به این چیزا فکر نکن 

هرکس شرایط خودشو داره. یکی با ۱۶ ساعت درس خوندن قدر ۶ ساعت درس خوندن یکی دیگه نتیجه نمیگیره 

آدما یکی نیستن 

تو رو خودت کنترل داری پس رو خودت کار کن ، بقیع رو رها کن

در ضمن موبایل رو برای وب گردی بذار کنار فقط بچسب به درست وقت کمه اما دیر نشده تمرکزتو رو درسای ضریب ...

اره امروز گوشیو دادم مامانم  که دیگه تو گوشی نیام  یه ۳۰ دقه پیش درسم تموم شد گوشیو گرفتم

روانشناسیو خوب بخون ک بالای ۸۰درصد بزنی تک کتابه واقعا تاثیر داره تو رتبت 

اره روانشناسی فک کنم بالا ۹۰ بتونم چون بچها یه دور خوندن ۱۰۰ میزنن تو قلمچی 

برا منطقم که ضیبش زیاده بسته آموزشی گرفتم 

اره روانشناسی فک کنم بالا ۹۰ بتونم چون بچها یه دور خوندن ۱۰۰ میزنن تو قلمچی  برا منطقم که ضیبش ...

اره تک کتابا خیلی تاثیر داره

دوستم ب این فک نکن ک حتما چنددور بخونی 

ب این فک کن ی دور بخونی ولی همون ی دور رو جوری بخونی ک ۸۰ درصد سوالاتو بتونی جواب بدی روی ادبیات فارسی و ادبیات عربیت خیلی کارکن 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
اره تک کتابا خیلی تاثیر داره دوستم ب این فک نکن ک حتما چنددور بخونی  ب این فک کن ی دور بخونی ...

متاسفانه فارسی و عربیم خیلی قوی نیست فقط میتونم معنی کنم همین  قوائدشو هیچی نمی‌فهمم 

متاسفانه فارسی و عربیم خیلی قوی نیست فقط میتونم معنی کنم همین  قوائدشو هیچی نمی‌فهمم

تشبیه و تشخیصو کار کن 

زود میفهمی و سوالم ازشون میاد

اره تک کتابا خیلی تاثیر داره دوستم ب این فک نکن ک حتما چنددور بخونی  ب این فک کن ی دور بخونی ...

یه سوال برای فنون سماعی بخوام یاد بگیرم خوبه ؟ بعد اگه کسیو میشناسی یا یه کانالی چیزی که خوب یاد بده میشه بهم معرفی کنی🙏

یه سوال برای فنون سماعی بخوام یاد بگیرم خوبه ؟ بعد اگه کسیو میشناسی یا یه کانالی چیزی که خوب یاد بده ...

من فنون تقطیع هجاییام معمولی بود عزیزم

فقط در حد امتحانایی ک دبیرمون میگرفت وارد بودم

در این باره نمیتونم کمکت کنم چون خودم وضعم خوب نبود😑