ollllll مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 5276 عنوان بچهاااا کراشم فوت شد به هوا رفت چ کنمم😑 117 بازدید | 7 پست تاپیک قبلیم کامل توضیح دادم ک ی وب سایت طراحی گرافیک داشت شماره اینا داشت پیام دادم برای لوگو آرایشی بعد طرف ویس داده اصلا صداش شبیه صدای کراش من نیست مطمعنم اصلا الان چیکار کنم 😐 یعنی هیچ راهی نداره با خودش حرف بزنم ؟ (:A__•~•__M:) دیروز | 17:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ollllll مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 5276 فوت ؟ منظورم اینه نقشه هام نقش بر آب شد 😂 (:A__•~•__M:)
ollllll مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 5276 ینی چی فارسی بگو یعنی من فکر میکردم الان این پیج چون به اسم کراشمه پیام بدم خود کراشم جواب میده ولی مثل اینکه این پسره یکی از دوستاشه چون صدای کراشمو میشناسم الان میگم دیگه چیکار کنممم (:A__•~•__M:)
nanaiiw عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 1928 یعنی من فکر میکردم الان این پیج چون به اسم کراشمه پیام بدم خود کراشم جواب میده ولی مثل اینکه این پسر ... بگو من با اقای فلانی کار دارم خوذتونینی یا نه چون چند بار باهاش حرف زدم صداش مثل شمانیست
بانکبلوچ عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 1018 مرد؟ من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺