2777
2789
عنوان

خرید آپارتمان در پرند

226 بازدید | 17 پست

سلام با ۳۵۰ میلیون میشه چیزی خرید تو پرند فاز چند باشه مهم نیست 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خونه تو وائین نمیخری یا انذیشه

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نام خداوند رنگین کمان:)! 🌈🥀تردمیله همه دنیادویدن و نرسیدن 🌼چـرا ایـن نیـز دیـگر نـِمـیـگـذَرَد💔🍃 در وهمِ هر دانه، هزار جنگل است🌱اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌺گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟🌻 ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل» زندگی یعنی همین!
سلام شوهرم املاکیه تو پرنده اره میشه 

الان هم نمیخام ساکن بشم برا سرمایه گذاریه بیشتر 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

بنظرتون طلا و سهامم رو بفروشم یه آپارتمان تو پرند بخرم ؟

پرند ک روز ب روز قیمتا داره بالا میره مترو هم داره افتتاح میشه تا ۳.۴ ماه آینده خیلی سود میکنی

چند روز دیگه دارم میرم پرند ببینم میتونم یه واحد بخرم تو بورس که ۲ ساله هیچ سودی نکردم