2777
2789
عنوان

فشار ده روی ۶ خیلی کمه ؟؟

549 بازدید | 20 پست

فشارم همین قدره همیشه چند روزه ولی سرگیجه دارم نمیدونم چرا 

وقت دکتر رفتنم ندارم از بس شلوغه سرم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

لب مرزه ، پایین تر نباید باشه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کمه فشار پایین مهمه اوم بالایی زیاد مهم نیست

۶ کمه

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم
من اوایل بارداریم ۹روی ۵بودم بخاطر ویارم

خیلی کمه و خطرناکه یه ذره در حد سرگیجه میشه

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم

فک نکنم باعث سرگیجه داشتنتون این باشه

من همیشه فشارم۸ رو۵ هس😂هیچیم نیس شنگول شنگول

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

نمک بخور یه ذره 

فک نکنم باعث سرگیجه داشتنتون این باشه من همیشه فشارم۸ رو۵ هس😂هیچیم نیس شنگول شنگول

منم همیشه پایینه روی ۷ هم بوده ولی الان سرگیجه دارم قشنک به زور خودم رو نگه میدارم که نیفتم 

روزی چار بار سرم گیج میره میانگین 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
منم همیشه پایینه روی ۷ هم بوده ولی الان سرگیجه دارم قشنک به زور خودم رو نگه میدارم که نیفتم  ...

افت قند پیدا نکردی؟ من گاهی افت قند پیدا میکنم اینجوری میشم 

با یه شربت اب عسل درست میشم

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
فک نکنم باعث سرگیجه داشتنتون این باشه من همیشه فشارم۸ رو۵ هس😂هیچیم نیس شنگول شنگول

رفتی دکتر؟؟؟؟؟ بابای من نارسایی قلبی داره دکتر گفته فشار بزرگ نه رسید زودتر برسونین بیمارستان